/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Cantuccini
Fra : Kent Thomsen


Dato : 16-02-03 22:11

Hej med jer

Jeg har bagt Cantuccini efter flg opskrift

500 g mel
500 g sukker
250 g mandler
+æg
+2 tsk bagepulver

og har også prøvet med 300 g sukker.

Jeg bager dem af ca. 2 * 15 min.

Men de bliver vanvittigt hårde. Forslag? Jeg er godt klar over at de
skal være hårde - men disse er langt mere hårde end godt er :) og vil
1005 sikkert give en del tandlæger overarbejde.

Håber i kan hjælpe.


 
 
Klaus Alexander Seis~ (16-02-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 16-02-03 22:16

Kent Thomsen skrev:

> Håber i kan hjælpe.

Jeg har tidligere brugt denne opskrift med held:

Cantucci biscotti:
==================
2 æg
150 g sukker
50 g smeltet, afkølet smør
200 g usmuttede mandler
300 g hvedemel
1 tsk bagepulver
½ tsk salt

Forbagning: ca. 25 minutter ved 175 °C
Bagning: ca. 15 minutter ved 175 °C


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Kent Thomsen (18-02-2003)
Kommentar
Fra : Kent Thomsen


Dato : 18-02-03 01:38

On Sun, 16 Feb 2003 21:16:23 +0000 (UTC), Klaus Alexander Seistrup
<spam@magnetic-ink.dk> wrote:

>Cantucci biscotti:

Tak. Den vil jeg prøve.

Kevin Edelvang (17-02-2003)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 17-02-03 09:22

Kent Thomsen wrote:

> Men de bliver vanvittigt hårde. Forslag? Jeg er godt klar over at de
> skal være hårde - men disse er langt mere hårde end godt er :) og vil
> 1005 sikkert give en del tandlæger overarbejde.

Jeg synes de er lækre, selvom de er vanvittig hårde... For så er det jo,
man dypper dem

Mvh
Kevin Edelvang


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste