Jeg har en god opskrift på grove horn, men dem kan du jo bare lave til
boller, hvis du vil.
De er bare gode - synes jeg da. Også efter frysning. Her er opskriften:
1 kg mel
4 dl vand
200 g knækkede hvedekerner (koges 2 min.i vandet)
65 g solsikkefrø
4 dl kærnemælk
50 g gær
50 g margarine
2 æg
2 tskf. salt
2 tskf. sirup
Æltes og forhæves ½ time.
Formes til 4 kugler, der udrulles til en rund plade. Hver plade deles i 8
trekanter, der rulles til horn fra den brede ende.
Hæver 15 min.
Pensles m. æg, drysses med solsikkefrø og bages ca. 15 min ved 200 grader.
Mvh. Margit
"Heidi" <xnospamx@adslhome.dk> skrev i en meddelelse
news:b2oftq$1epi44$1@ID-64059.news.dfncis.de...
> Jeg skal have lavet boller, der skal bruges til natmad m/pålæg
> til en fest.
> Er der nogen der har en afprøvet opskrift på grovboller, som
> fylder godt og kan tåle en tur i fryseren uden at blive dårligere
> (læs: tørre) af den grund?
>
> På forhånd tak.
>
> --
> Mvh. Heidi
> BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
> og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
> må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning
>
>