/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Kyllingefilleter
Fra :
BB
Dato :
16-02-03 16:48
Hejsa
Til aften skal vi ha kyllingefilleter med pommes frites!
Er der nogen der har et rigtig godt forslag til hvordan vi
tilbereder kyllingen?
Mvh. BB
Padmé (
16-02-2003
)
Kommentar
Fra :
Padmé
Dato :
16-02-03 17:18
hvad med at lægge lidt parmaskinke eller bacon omkring og så ind i ovnen
sammen med kartoflerne?
Padmé
"BB" <6x114130@tiscali.dk> wrote in message
news:RoO3a.89131$Hl6.8159528@news010.worldonline.dk...
> Hejsa
>
> Til aften skal vi ha kyllingefilleter med pommes frites!
>
> Er der nogen der har et rigtig godt forslag til hvordan vi
> tilbereder kyllingen?
>
> Mvh. BB
>
>
Mette Nylander Sørup (
16-02-2003
)
Kommentar
Fra :
Mette Nylander Sørup
Dato :
16-02-03 19:23
> Er der nogen der har et rigtig godt forslag til hvordan vi
> tilbereder kyllingen?
>
Hej BB
Selvom det er lidt sent med en opskrift, så kan det være du kan bruge den
næste gang. Her kommer min helt egen favorit.
Kyllingebryst med hvidløgscreme 4 pers.
4 kyllingebryst
4 tsk mild kryddersennep (gerne dijonaise)
1 fint hakket løg
Hvidløg efter ønske
1 bundt frisk hakket basilikum (tørret kan bruges i en snæver vendning)
6 skiver bacon (el. røget mørbrad i tilsvarende mængde)
Salt og peber
En slat hvidvin
De 4 kyllingebryst placeres i et ildfastfad, hvor de smøres med sennep og
drysses med finthakket løg, hvidløg efter ønske, masser af frisk basilikum
og lidt salt og peber. Hverover lægges skiver af bacon. Der hældes en slat
hvidvin (evt. i stedet lidt bouillon) i det ildfastefad, hvorefter det
sættes i ovnen ved 200 grader i 30-35 min. Hold øje med, der heletiden er
væsken ved - kan spædes op med vand. Mens kyllingen er i ovnen laves en
hvidløgcreme.
Hvidløgscreme
2 dl Ylette
2 dl græsk yoghurt
1 tsk mild kryddersennep
1/2 meget finthakket løg
Hvidløg efter ønske
1 håndfuld friskhakket basilikum
Salt og peber
De ovenstående krydderier blandes, og cremen smages til med salt og peber.
Cremen stilles i køleskab mens kyllingen steges færdig i ovnen.
Retten kan serveres med frisk pasta (gerne hjemmelavet) og en god tomatsalat
eller kogte grønne bønner.
Med venlig hilsen
Mette Nylander Sørup
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408941
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.