/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kyllingefilleter
Fra : BB


Dato : 16-02-03 16:48

Hejsa

Til aften skal vi ha kyllingefilleter med pommes frites!

Er der nogen der har et rigtig godt forslag til hvordan vi
tilbereder kyllingen?

Mvh. BB



 
 
Padmé (16-02-2003)
Kommentar
Fra : Padmé


Dato : 16-02-03 17:18

hvad med at lægge lidt parmaskinke eller bacon omkring og så ind i ovnen
sammen med kartoflerne?

Padmé

"BB" <6x114130@tiscali.dk> wrote in message
news:RoO3a.89131$Hl6.8159528@news010.worldonline.dk...
> Hejsa
>
> Til aften skal vi ha kyllingefilleter med pommes frites!
>
> Er der nogen der har et rigtig godt forslag til hvordan vi
> tilbereder kyllingen?
>
> Mvh. BB
>
>



Mette Nylander Sørup (16-02-2003)
Kommentar
Fra : Mette Nylander Sørup


Dato : 16-02-03 19:23

> Er der nogen der har et rigtig godt forslag til hvordan vi
> tilbereder kyllingen?
>

Hej BB

Selvom det er lidt sent med en opskrift, så kan det være du kan bruge den
næste gang. Her kommer min helt egen favorit.

Kyllingebryst med hvidløgscreme 4 pers.

4 kyllingebryst
4 tsk mild kryddersennep (gerne dijonaise)
1 fint hakket løg
Hvidløg efter ønske
1 bundt frisk hakket basilikum (tørret kan bruges i en snæver vendning)
6 skiver bacon (el. røget mørbrad i tilsvarende mængde)
Salt og peber
En slat hvidvin

De 4 kyllingebryst placeres i et ildfastfad, hvor de smøres med sennep og
drysses med finthakket løg, hvidløg efter ønske, masser af frisk basilikum
og lidt salt og peber. Hverover lægges skiver af bacon. Der hældes en slat
hvidvin (evt. i stedet lidt bouillon) i det ildfastefad, hvorefter det
sættes i ovnen ved 200 grader i 30-35 min. Hold øje med, der heletiden er
væsken ved - kan spædes op med vand. Mens kyllingen er i ovnen laves en
hvidløgcreme.

Hvidløgscreme

2 dl Ylette
2 dl græsk yoghurt
1 tsk mild kryddersennep
1/2 meget finthakket løg
Hvidløg efter ønske
1 håndfuld friskhakket basilikum
Salt og peber

De ovenstående krydderier blandes, og cremen smages til med salt og peber.
Cremen stilles i køleskab mens kyllingen steges færdig i ovnen.

Retten kan serveres med frisk pasta (gerne hjemmelavet) og en god tomatsalat
eller kogte grønne bønner.

Med venlig hilsen
Mette Nylander Sørup



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste