|
| Søges: Husgeråd om ananas Fra : Kåre Weng Madsen |
Dato : 11-02-03 22:30 |
|
Min mor mener at have hørt et husgeråd (eller hvad man nu skal kalde det) om
behandling af ananas i radioen.
Noget med, at man kan fjerne den sure, stærke og til tider lidt bidende
fornemmelse i læberne og uden om læberne når man spiser ananas ved at gøre
et eller andet ved den hele ananas inden man "salgter" den. Men hvad?
Siger det nogen noget?
Kåre
| |
Søren (11-02-2003)
| Kommentar Fra : Søren |
Dato : 11-02-03 22:45 |
|
"Kåre Weng Madsen" <kwma00@NOSPAMhum.auc.dk> wrote in message
news:b2bq06$nij$1@sunsite.dk...
> Min mor mener at have hørt et husgeråd (eller hvad man nu skal kalde det)
om
> behandling af ananas i radioen.
>
Du stiller bare radioen på P3, så skal du bare se!
(Ha Ha!)
> Noget med, at man kan fjerne den sure, stærke og til tider lidt bidende
> fornemmelse i læberne og uden om læberne når man spiser ananas ved at gøre
> et eller andet ved den hele ananas inden man "salgter" den. Men hvad?
>
> Siger det nogen noget?
>
Nej ikke mig. men jeg har hørt fra en iraner at ananas er det bedste mod for
meget og for stærk mad.
Søren
| |
Tom Frank (13-02-2003)
| Kommentar Fra : Tom Frank |
Dato : 13-02-03 11:59 |
|
Jeg har hørt før at man kan komme det i noget saltvand, det skulle fjerne
den bidende fornemmelse. Ellers se hvad de har brugt i konservesdåserne til
ananas, hvis man bedre kan lide dem.
Vi bruger selv den med saltvandet og det smager fortræfligt, men jeg har
aldrig prøvet uden. Måske jeg skulle prøve uden.
"Søren" <madklub@fjernwanadoo.dk> wrote in message
news:b2bqug$suu$1@sunsite.dk...
> "Kåre Weng Madsen" <kwma00@NOSPAMhum.auc.dk> wrote in message
> news:b2bq06$nij$1@sunsite.dk...
> > Min mor mener at have hørt et husgeråd (eller hvad man nu skal kalde
det)
> om
> > behandling af ananas i radioen.
> >
> Du stiller bare radioen på P3, så skal du bare se!
> (Ha Ha!)
>
> > Noget med, at man kan fjerne den sure, stærke og til tider lidt bidende
> > fornemmelse i læberne og uden om læberne når man spiser ananas ved at
gøre
> > et eller andet ved den hele ananas inden man "salgter" den. Men hvad?
> >
> > Siger det nogen noget?
> >
> Nej ikke mig. men jeg har hørt fra en iraner at ananas er det bedste mod
for
> meget og for stærk mad.
>
> Søren
>
>
| |
Søren Lindholt (12-02-2003)
| Kommentar Fra : Søren Lindholt |
Dato : 12-02-03 10:08 |
|
Kåre Weng Madsen <kwma00@NOSPAMhum.auc.dk> wrote in article
<b2bq06$nij$1@sunsite.dk>...
> Noget med, at man kan fjerne den sure, stærke og til tider lidt bidende
> fornemmelse i læberne og uden om læberne når man spiser ananas ved at
gøre
> et eller andet ved den hele ananas inden man "salgter" den. Men hvad?
>
Ja, det der skal gøres er nok at tyre den i skraldebøtten. Det er nemlig
noget enzymagtigt i ananassen der lissom "ætser" huden.
Og det er der vel ikke meget at gøre ved??
--
Søren
| |
Finn H. (12-02-2003)
| Kommentar Fra : Finn H. |
Dato : 12-02-03 15:33 |
|
"Søren Lindholt" <lindholt@REMOVEperson.dk> skrev i en meddelelse
news:01c2d276$496dc620$f20b12ac@pc4148...
>
> Ja, det der skal gøres er nok at tyre den i skraldebøtten. Det er nemlig
> noget enzymagtigt i ananassen der lissom "ætser" huden.
Ja og de enzymer angriber proteinet i tandkødet.
Finn
| |
Nanna D. R. (12-02-2003)
| Kommentar Fra : Nanna D. R. |
Dato : 12-02-03 17:06 |
|
"Finn H." <jerseycowdk@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:3e4a5b92$0$1767$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
>
> "Søren Lindholt" <lindholt@REMOVEperson.dk> skrev i en meddelelse
> news:01c2d276$496dc620$f20b12ac@pc4148...
> >
> > Ja, det der skal gøres er nok at tyre den i skraldebøtten. Det er nemlig
> > noget enzymagtigt i ananassen der lissom "ætser" huden.
>
> Ja og de enzymer angriber proteinet i tandkødet.
Og stivelsen i husbalssen!
Derfor, opløs aldrig husblas i ananassaft!
Med bitter erfaring
Nanna
| |
Finn H. (12-02-2003)
| Kommentar Fra : Finn H. |
Dato : 12-02-03 17:17 |
|
"Nanna D. R." <no@dressfor.you> skrev i en meddelelse
news:b2drbc$18a$1@sunsite.dk...
>
> > Ja og de enzymer angriber proteinet i tandkødet.
>
> Og stivelsen i husbalssen!
> Derfor, opløs aldrig husblas i ananassaft!
>
> Med bitter erfaring
>
Jamen så skal du bare koge en chile med i saften og si den fra inden
du kommer husblassen i, så skulle det virke.
Finn
| |
Ukendt (13-02-2003)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 13-02-03 18:26 |
|
> Jamen så skal du bare koge en chile med i saften og si den fra inden
> du kommer husblassen i, så skulle det virke.
>
> Finn
>
Det er nu nok at koge saften op, for varmen inaktiverer enzymerne, så du
slipper du for en dessert med chili-smag!
H
| |
lulle (13-02-2003)
| Kommentar Fra : lulle |
Dato : 13-02-03 12:40 |
|
"Finn H." <jerseycowdk@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:3e4a5b92$0$1767$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
>
> "Søren Lindholt" <lindholt@REMOVEperson.dk> skrev i en meddelelse
> news:01c2d276$496dc620$f20b12ac@pc4148...
> >
> > Ja, det der skal gøres er nok at tyre den i skraldebøtten. Det er nemlig
> > noget enzymagtigt i ananassen der lissom "ætser" huden.
>
> Ja og de enzymer angriber proteinet i tandkødet.
>
> Finn
>
Ja, og derfor er ananas også godt til at mørne kød,,,,,,noget fornuftigt kan
den altså bruges til..
Hilsen Lulle
| |
|
|