"Mads Thorning Pedersen" <cykologen@sletdette.mailme.dk> writes:
> Skal lave mad til 90 års fødselsdag og er nået frem til at hovedretten må
> være en omgang gammeldags oksesteg...men hvad serverer man til sådan en
> fætter?
>
> Er det helt skævt med hvide kartofler, hele aspargeskartofler vendt i timian
> og stegt på panden, agurkesalat, tyttebærsyltetøj/ribsgele, nogle kogte
> grøntsager (f.eks. blomkål eller gulerødder) og skysauce?
I min verden, skal en gammeldags oksesteg ubetinget serveres med kogte
kartofler, brun (sky)sovs, kogte bønner, sukkerglaserede perleløg og asier.
Men jeg er nok også ret konservativ hvad sådan noget angår.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com, billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder