|
| Ovntider ( 250 grader og 200 grader) Fra : ronny |
Dato : 08-02-03 11:05 |
|
Hej alle
Ja så fik jeg sgu formuleret mig forkert sidst :)
Her er hvad jeg egentlig ville spørge om:
Jeg skal have gæster til min fødselsdag på lørdag og vil gerne servere
kyllingebryst med svampefyld bagt i butterdej med ovnfritter af søde
kartofler med jordskokke hummus og brøndkarse pesto. Problemet er at
kyllingebrysterne skal have 35 minutter ved 200 grader og ovnfritterne skal
have 15-20 minutter ved 250 grader (opskriften siger at det ikke gør noget
de får sorte kanter). Jeg havde planer om at give ovnfritterne 30 minutter
ved kun 200 grader, og så bede og håbe på det kom til at passe. Nogen der
kan assistere med et råd? Og råd vedrørene evt. grøntsags tilbehør og en god
billig vin modtages med kyshånd.
P.S.: Jeg har en helt normal ovn uden varmluft
Venlig hilsen
Peter
| |
Inger Pedersen (08-02-2003)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 08-02-03 11:32 |
|
"ronny" <m11000@hotmail.com> skrev i en meddelelse
>
> P.S.: Jeg har en helt normal ovn uden varmluft
Så tror jeg, det kommer til at passe, hvis du har to plader i:
På den øverste, hvor der er varmest, lægger du ovnfritterne, der skal have
250 grader, og på den nederste lægger du kyllingebrysterne.
Hilsen Inger
| |
lise hansen (09-02-2003)
| Kommentar Fra : lise hansen |
Dato : 09-02-03 12:40 |
|
Hej Peter
Først tillykke med fødselsdag, håber det går godt.
Menuen lyder bare superlækkert, har du nogle opskrifter du vil dele ud af?
VH
Lise
"ronny" <m11000@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:b22knk$29o4$1@news.cybercity.dk...
> Hej alle
>
> Ja så fik jeg sgu formuleret mig forkert sidst :)
>
> Her er hvad jeg egentlig ville spørge om:
>
> Jeg skal have gæster til min fødselsdag på lørdag og vil gerne servere
> kyllingebryst med svampefyld bagt i butterdej med ovnfritter af søde
> kartofler med jordskokke hummus og brøndkarse pesto. Problemet er at
> kyllingebrysterne skal have 35 minutter ved 200 grader og ovnfritterne
skal
> have 15-20 minutter ved 250 grader (opskriften siger at det ikke gør noget
> de får sorte kanter). Jeg havde planer om at give ovnfritterne 30 minutter
> ved kun 200 grader, og så bede og håbe på det kom til at passe. Nogen der
> kan assistere med et råd? Og råd vedrørene evt. grøntsags tilbehør og en
god
> billig vin modtages med kyshånd.
>
> P.S.: Jeg har en helt normal ovn uden varmluft
>
> Venlig hilsen
> Peter
>
>
>
| |
lise hansen (09-02-2003)
| Kommentar Fra : lise hansen |
Dato : 09-02-03 12:41 |
|
Hej Peter
Først tillykke med fødselsdag, håber det går godt.
Menuen lyder bare superlækkert, har du nogle opskrifter du vil dele ud af?
VH
Lise
"ronny" <m11000@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:b22knk$29o4$1@news.cybercity.dk...
> Hej alle
>
> Ja så fik jeg sgu formuleret mig forkert sidst :)
>
> Her er hvad jeg egentlig ville spørge om:
>
> Jeg skal have gæster til min fødselsdag på lørdag og vil gerne servere
> kyllingebryst med svampefyld bagt i butterdej med ovnfritter af søde
> kartofler med jordskokke hummus og brøndkarse pesto. Problemet er at
> kyllingebrysterne skal have 35 minutter ved 200 grader og ovnfritterne
skal
> have 15-20 minutter ved 250 grader (opskriften siger at det ikke gør noget
> de får sorte kanter). Jeg havde planer om at give ovnfritterne 30 minutter
> ved kun 200 grader, og så bede og håbe på det kom til at passe. Nogen der
> kan assistere med et råd? Og råd vedrørene evt. grøntsags tilbehør og en
god
> billig vin modtages med kyshånd.
>
> P.S.: Jeg har en helt normal ovn uden varmluft
>
> Venlig hilsen
> Peter
>
>
>
| |
lise hansen (09-02-2003)
| Kommentar Fra : lise hansen |
Dato : 09-02-03 12:41 |
|
Hej Peter
Først tillykke med fødselsdag, håber det går godt.
Menuen lyder bare superlækkert, har du nogle opskrifter du vil dele ud af?
VH
Lise
"ronny" <m11000@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:b22knk$29o4$1@news.cybercity.dk...
> Hej alle
>
> Ja så fik jeg sgu formuleret mig forkert sidst :)
>
> Her er hvad jeg egentlig ville spørge om:
>
> Jeg skal have gæster til min fødselsdag på lørdag og vil gerne servere
> kyllingebryst med svampefyld bagt i butterdej med ovnfritter af søde
> kartofler med jordskokke hummus og brøndkarse pesto. Problemet er at
> kyllingebrysterne skal have 35 minutter ved 200 grader og ovnfritterne
skal
> have 15-20 minutter ved 250 grader (opskriften siger at det ikke gør noget
> de får sorte kanter). Jeg havde planer om at give ovnfritterne 30 minutter
> ved kun 200 grader, og så bede og håbe på det kom til at passe. Nogen der
> kan assistere med et råd? Og råd vedrørene evt. grøntsags tilbehør og en
god
> billig vin modtages med kyshånd.
>
> P.S.: Jeg har en helt normal ovn uden varmluft
>
> Venlig hilsen
> Peter
>
>
>
| |
|
|