/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Forslag til din aftensmad
Fra : Rømer


Dato : 07-02-03 07:49

Jeg vil lige dele en ret som vi fik forleden.

Et lille rødkålshoved, et lille hvidkålshoved, 1 selleri, ½ kg gulerødder,
et par store kartofler, et par løg, samt et kalkunbryst - et lille
kilogram - samt ca. 200 gram bacontern. Salt og peber.

Kalkunkødet skæres i små tern og svitses - baconen svitses - der tilsættes
vand til det står lidt over kødet. Lad det småsimre en 20 minutters tid.
Imens gøres grønsagerne rene og skæres småt ud - også kålen.
Rodfrugterne tilsættes og får lov at koge med i ca. 10 minutter - derefter
tilsættes løg og kål og måske lidt ekstra vand. Vi holder af at der er lidt
ekstra suppe.Smages naturligvis til med salt og peber.
Serveres i dybe tallerkener med ske og gaffel - hertil groft brød.

Kan evt. varieres med tilsætning af tomat og hvidløg - karry er også
godt.Tilsæt evt. krydderurter - persille er fint.
Velbekomme.



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408942
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste