/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Stjerneskud
Fra : Kitti Egevang


Dato : 06-02-03 23:07

Hej

Er der nogen af jer mad-eksperter som har en god opskrift på et lækkert
"stjerneskud"?
I så fald vil jeg gerne modtage opskriften.

Hilsen fra Kitti.



 
 
Niklas (07-02-2003)
Kommentar
Fra : Niklas


Dato : 07-02-03 00:24


"Kitti Egevang" <kittislet@dettemail4us.dk> skrev i en meddelelse news:b1uma5$fce$1@news.net.uni-c.dk...
> Hej
>
> Er der nogen af jer mad-eksperter som har en god opskrift på et lækkert
> "stjerneskud"?
> I så fald vil jeg gerne modtage opskriften.
>
> Hilsen fra Kitti.
>
>
Stjerneskud består af een dampet og en paneret rødspættefilet.
De serveres på et smørristet og et tørristet franskbrød/toastbrød.
Ovenpå skal der, som pynt, være fjordrejer, kaviar (stenbiderrogn),
mayonnaise, slikasparges, citronskiver og dild.

venligst

Niklas


Rømer (07-02-2003)
Kommentar
Fra : Rømer


Dato : 07-02-03 07:17

Nåda - hvorfor lige fjordrejer? - Hvorfor ikke nogle grønlandske på
størrelse med en lillefinger?

Det minder mig om, da jeg for nogle år siden skulle i den berømte Grøften i
Tivoli for at spise rejemad - helt her ovre i det mørke vest gik der frasagn
om denne dyre, dyre luksusspise, der skulle være så udsøgt..
Og jo - det var dyrt - men rejerne! Små ituplukke gnallinger, som vist kun
turister ville spise. Utroligt. Nåh, men vi blev da en oplevelse rigere.

( Med hensyn til Stjerneskuddet: Mange steder er der desuden anvendt et
skvæt 1000 Island dressing)



Kevin Edelvang (07-02-2003)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 07-02-03 15:24

Rømer wrote:

> Nåda - hvorfor lige fjordrejer? - Hvorfor ikke nogle grønlandske på
> størrelse med en lillefinger?

Fjordrejer må siges at være de mindste rejer, man kan få. Og efter min
mening også nogle af de mest velsmagende.

> Det minder mig om, da jeg for nogle år siden skulle i den berømte
> Grøften i Tivoli for at spise rejemad - helt her ovre i det mørke
> vest gik der frasagn om denne dyre, dyre luksusspise, der skulle være
> så udsøgt.. Og jo - det var dyrt - men rejerne! Små ituplukke
> gnallinger, som vist kun turister ville spise. Utroligt. Nåh, men vi
> blev da en oplevelse rigere.

Min salige far spiste engang i Grøften, gik uden at betale og påskrev
regningen et "HUNDEÆDE"... Ak ja.

> ( Med hensyn til Stjerneskuddet: Mange steder er der desuden anvendt
> et skvæt 1000 Island dressing)

Gud forbyde det klamme stads!

Mvh
Kevin Edelvang


Jørgen Hess (08-02-2003)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 08-02-03 11:15


"Rømer" <fupkonto@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3e434fb1$0$13165$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Nåda - hvorfor lige fjordrejer? - Hvorfor ikke nogle grønlandske på
> størrelse med en lillefinger?
>
> Det minder mig om, da jeg for nogle år siden skulle i den berømte
Grøften i
> Tivoli for at spise rejemad - helt her ovre i det mørke vest gik der
frasagn
> om denne dyre, dyre luksusspise, der skulle være så udsøgt..
> Og jo - det var dyrt - men rejerne! Små ituplukke gnallinger, som
vist kun
> turister ville spise. Utroligt. Nåh, men vi blev da en oplevelse
rigere.
>
> ( Med hensyn til Stjerneskuddet: Mange steder er der desuden
anvendt et
> skvæt 1000 Island dressing)
>
>
Ja - men hvis nu man bor på Vestlolland, f.eks. Kastager Strand. Så
går man selv ud og stryger rej. Sådan en ½ time før de skal koges.
(Det var i forrige århundrede, ved ikke om de er udryddet i
mellemtiden).
Og ja - vi undredes også over det dyre stykke mad i Tivoli.
mvh
Jørgen



[webwoman] (07-02-2003)
Kommentar
Fra : [webwoman]


Dato : 07-02-03 09:27

"Kitti Egevang" <kittislet@dettemail4us.dk> skrev i en meddelelse
news:b1uma5$fce$1@news.net.uni-c.dk...

> Er der nogen af jer mad-eksperter som har en god opskrift på et lækkert
> "stjerneskud"?

Nogle bruger franskbrød/toastbrød (ristet) som bund.
Jeg hører til dem, der mener, at der skal en butterdejs-skal under *S*

Mvh. Lisbeth



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408942
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste