"Ivan V. Nielsen" <ivan@aub.dk> skrev i en meddelelse
news:3e417e6b$0$217$4d4eb98e@news.dk.uu.net...
> Jeg skal bruge opskriften på en lækker "chokoladebombe" til
> dessert til en fest. Jeg har søgt lidt på nettet og fundet et par
> tusinde varianter, men har ikke tid til at teste dem
Jeg vil i den forbindelse give dig et tip, som jeg selv kunne have brugt for
en måned siden til en større fest.
Bag kagen i god tid. Gerne 2-3 dage før du skal bruge den. Det bliver den
nemlig meget bedre af - både smagen og konsistensen.
Jeg lavede, til en rund fødselsdagsfest med mange gæster, to
chokoladekager - opskrift fra Camilla Plums "Mors Mad". Bagte om morgenen på
selve festdagen.
Havde forventet en lidt svuppet chokoladekage, men fik en lidt tør og lidt
kedelig kage. Gæsterne observede vist intet, for de troede vel, at den var,
som den skulle være. Men jeg havde altså forventet noget andet udfra
beskrivelsen.
Det viste sig så, at chokoladekagen (resterne af den) blev noget andet - og
blev som forventet - da den havde stået et par dage. Mere smag og bedre
konsistens.
Så bag i god tid.
Mvh. Lisbeth