zcully wrote:
> Jeg har besluttet mig for at kaste mig ud i en anderledes kartoffelmos (har
> set nogle forslag herinde) med andre ting end bare kartofler (persillerog,
> selleri), men hvad er godt som tilbehør?? Altså en slags sovs?
Ja, næsten al mad med sovs kan bruges. Den klassiske opskrift er
Brændende Kærlighed. En god hjertegryde er også helt fantastisk.
Opskrifterne finder du på Google.
Da jeg læste dit indlæg sent i aftes fik jeg lyst til kartoffelmos
med pastinak. Hvad var der så i køleren:
Hakket gris
Løg
Hvidløg
Stokke fra broccoli
Champignon
En slat græsk yoghurt
Svits kød, løg og hvidløg
Tilsæt et par deciliter vand (eller flåed tomat)
Grønsager (hvad man nu lige har ved hånden)
Lidt fløde/cremefraiche/friskost - whatever
Salt og peber
Simrer færdigt i en god halv time. Tilsæt evt. lidt
jævning. hvis det bliver for tyndt.
Altså ingen indkøb i dag, jeg bruger bare det jeg har ved
hånden, eller har lyst til.
--
Mike
http://home2.inet.tele.dk/kautaq