|
| Italiensk dressing Fra : Lillian |
Dato : 03-02-03 21:16 |
|
Hej
Jeg har i årevis købt Kraft italienske dressing classic til at blande i
fintsnittet hvidkål. Men Kraft har lavet deres italienske dressing om, så
man nu ikke længere behøver ryste flasken inden brug - men tilgengæld smager
den rædselsfuld og nærmest syntetisk. Jeg søger derfor efter en erstatning -
er der nogen der kan hjælpe med en opskrift på noget der ligner den gamle
udgave.
Lillian
| |
Jette-Kirsten Havn L~ (03-02-2003)
| Kommentar Fra : Jette-Kirsten Havn L~ |
Dato : 03-02-03 21:22 |
|
"Lillian" <lillian@aof.dk> skrev i en meddelelse
news:b1mika$9k1$1@sunsite.dk...
> Hej
>
> Jeg har i årevis købt Kraft italienske dressing classic til at blande i
> fintsnittet hvidkål. Men Kraft har lavet deres italienske dressing om, så
> man nu ikke længere behøver ryste flasken inden brug - men tilgengæld
smager
> den rædselsfuld og nærmest syntetisk. Jeg søger derfor efter en
erstatning -
> er der nogen der kan hjælpe med en opskrift på noget der ligner den gamle
> udgave.
>
> Lillian
>
Hej Lillian !!
Ja, du kan købe krydderiblandingen i pose, og så selv blande olie/eddike,
evt. tilsæt lidt ekstra hakket/presset hvidløg efter behag. Den skal dog
rystes før brug, men jeg bruger den ofte, og den er bedre end den "nye"
udgave Kraft har lavet !!
Venlig hilsen
Jette-Kirsten
| |
Lillian (03-02-2003)
| Kommentar Fra : Lillian |
Dato : 03-02-03 21:53 |
|
Hej Jette-Kirsten
Ups - jeg blev så begejstret for dit svar, at jeg trykke på den forkerte
knap og kom til at skrive til dig direkte - undskyld - jeg prøver lige igen
her i gruppen
Mange tak - men kunne jeg bede dig om navnet på krydderiblandingen og hvor
jeg kan købe den - og hvor meget olie skal der bruges i forhold til eddike?
Jeg er håbløs uden en ca. opskrift
På forhånd tak
Lillian
>
> Ja, du kan købe krydderiblandingen i pose, og så selv blande olie/eddike,
> evt. tilsæt lidt ekstra hakket/presset hvidløg efter behag. Den skal dog
> rystes før brug, men jeg bruger den ofte, og den er bedre end den "nye"
> udgave Kraft har lavet !!
>
> Venlig hilsen
>
> Jette-Kirsten
>
>
>
>
| |
Jette-Kirsten Havn L~ (04-02-2003)
| Kommentar Fra : Jette-Kirsten Havn L~ |
Dato : 04-02-03 08:15 |
|
Det gør ikke noget, jeg er ikke sur over det, og du har fået svar - privat.
Venligst
Jette-Kirsten
"Lillian" <lillian@aof.dk> skrev i en meddelelse
news:b1mkqg$j1b$1@sunsite.dk...
> Hej Jette-Kirsten
>
> Ups - jeg blev så begejstret for dit svar, at jeg trykke på den forkerte
> knap og kom til at skrive til dig direkte - undskyld - jeg prøver lige
igen
> her i gruppen
>
> Mange tak - men kunne jeg bede dig om navnet på krydderiblandingen og hvor
> jeg kan købe den - og hvor meget olie skal der bruges i forhold til
eddike?
> Jeg er håbløs uden en ca. opskrift
> På forhånd tak
>
> Lillian
>
> >
> > Ja, du kan købe krydderiblandingen i pose, og så selv blande
olie/eddike,
> > evt. tilsæt lidt ekstra hakket/presset hvidløg efter behag. Den skal dog
> > rystes før brug, men jeg bruger den ofte, og den er bedre end den "nye"
> > udgave Kraft har lavet !!
> >
> > Venlig hilsen
> >
> > Jette-Kirsten
> >
> >
> >
> >
>
>
| |
Hauge (04-02-2003)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 04-02-03 10:24 |
|
Hejsa
"Jette-Kirsten Havn Larsen" <jette_larsen@post.cybercity.dk> wrote in
message news:b1npds$25u4$1@news.cybercity.dk...
> Det gør ikke noget, jeg er ikke sur over det, og du har fået svar -
privat.
Kunne vi andre ikke også være med på en kigger på det svar?
Mvh Hauge
| |
Jette-Kirsten Havn L~ (04-02-2003)
| Kommentar Fra : Jette-Kirsten Havn L~ |
Dato : 04-02-03 10:27 |
|
"Hauge" <hauge@CUTtrutter.dk> skrev i en meddelelse
news:3e3f866f$0$161$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hejsa
>
> "Jette-Kirsten Havn Larsen" <jette_larsen@post.cybercity.dk> wrote in
> message news:b1npds$25u4$1@news.cybercity.dk...
> > Det gør ikke noget, jeg er ikke sur over det, og du har fået svar -
> privat.
>
> Kunne vi andre ikke også være med på en kigger på det svar?
>
> Mvh Hauge
Joooo, det kan I da !!
Den hedder "italiensk dressing" og kan købes i Føtex og andre alm. varehuse
med respekt for sig selv, men måske der ikke er så mange nu på denne tid af
året, de er mest fremme ved "grillsæsonen"
Jeg mener at kunne huske at de købes med 3 breve i en pakning og at der står
blandings forhold bagpå. Hvis ikke du kan finde det, så skriv lige, så
prøver jeg at se ad , så ser jeg efter det, og sender noget til dig !!!
Knus
Jette-Kirsten
| |
Henning Lindeberg (04-02-2003)
| Kommentar Fra : Henning Lindeberg |
Dato : 04-02-03 14:01 |
|
"Lillian" <lillian@aof.dk> skrev i en meddelelse
news:b1mika$9k1$1@sunsite.dk...
> Hej
>
> Jeg har i årevis købt Kraft italienske dressing classic til at blande i
> fintsnittet hvidkål. Men Kraft har lavet deres italienske dressing om, så
> man nu ikke længere behøver ryste flasken inden brug - men tilgengæld
smager
> den rædselsfuld og nærmest syntetisk. Jeg søger derfor efter en
erstatning -
> er der nogen der kan hjælpe med en opskrift på noget der ligner den gamle
> udgave.
>
> Lillian
Øh, jeg fatter altså ikke...... at do GIDER bruge købe-dressing's? Den
nemmeste dressing består af olie og eddike. Jeg foretrækker olivenolie og
balsamico. Og så krydderierne - altså, dem har do vel stående i forvejen på
krydderihylden, lige til å komme i? I sommersæsonen kan jeg anbefale at
klippe krydderurteraks - persille, basilikum, rosmarin er bare nogle
muligheder. Men i vintersæsonen må man finde på noget andet: sennep, tørret
timian - kommen går SÅ fint til hvidkål. Og SÅ kan du altid sige: "Det er
min egen hæm'lige dressing-blanding" - d'er da'tte så ring', vel? - og det
ta'r bogstavelig talt ingen tid! - *S*
Henning
| |
Kevin Edelvang (04-02-2003)
| Kommentar Fra : Kevin Edelvang |
Dato : 04-02-03 14:26 |
|
Henning Lindeberg wrote:
> Og SÅ kan du altid sige: "Det er min egen hæm'lige
> dressing-blanding" - d'er da'tte så ring', vel? - og det ta'r
> bogstavelig talt ingen tid!
Og så er det tilmed meget billigere end de stygge købe-dressinger.
Mvh
Kevin Edelvang
| |
|
|