/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Frijoles
Fra : Lé freak


Dato : 03-02-03 00:07

Jeg var i Guatemala nogle måneder. Min "mor" lavede denne frijoles hvilket
er moste bønner og andet guf blandet sammen.

Jeg vil så spørge om der er nogle der har en opskrift på dette? Mvh Søren



 
 
Søren Brix (03-02-2003)
Kommentar
Fra : Søren Brix


Dato : 03-02-03 12:01


"Lé freak" <ssohlREMOVE@cs.auc.dk> skrev i en meddelelse
news:b1k8au$mjh$1@sunsite.dk...
> Jeg var i Guatemala nogle måneder. Min "mor" lavede denne frijoles hvilket
> er moste bønner og andet guf blandet sammen.
>
> Jeg vil så spørge om der er nogle der har en opskrift på dette? Mvh Søren
>
prøv denne her:
http://www.google.com/search?hl=da&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=opskrift+p%C3%A5+frij
oles&lr=lang_da


der er et par stykker...

Søren



Fru Hof (03-02-2003)
Kommentar
Fra : Fru Hof


Dato : 03-02-03 21:34


> Jeg var i Guatemala nogle måneder. Min "mor" lavede denne frijoles hvilket
> er moste bønner og andet guf blandet sammen.
>
> Jeg vil så spørge om der er nogle der har en opskrift på dette? Mvh Søren
>

Hej Søren!
Min datter har tilbragt 1 år i Guatemala og blev ligesom du hooked på
frijoles. Jeg har indtryk af, at hun spiste dem morgen, middag og aften, og
kufferten var stoppet ud med bønner, da hun kom hjem.
Her er hendes opskrift:

bønnerne (frijol negro) lægges i blød natten over. Vandet kasseres, frisk
vand på samt et løg, kog derefter ca 1 time.
Vandet hældes fra, og bønnerne blendes godt.
Svits hakket løg i olivenolie i en pande (og som hun siger MEGET olie,
virkelig meget), hæld bønnemosen på og kog/svits ind til passende tykkelse.
Spises allerhelst med crema som er en mellemting mellem creme fraiche og
blød ost, men creme fraiche (altså den tykke) må man nøjes med herhjemme.

Alt i alt ingen slankeret men dem er der vist heller ikke mange af i
Guatemala.

mvh
Tove



Fru Hof (04-02-2003)
Kommentar
Fra : Fru Hof


Dato : 04-02-03 10:03

> Her er hendes opskrift:
>
PS: Der skal selvfølgelig smages til med salt og peber til sidst.

mvh
Tove



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste