"Stig Mogensen" wrote in message news:b1bkcf$k3u$1@sunsite.dk...
> Jeg vil lave mig nogle af ovennævnte, og er stødt på en lovende opskrift.
>
> Men, der skal bruges "Arabicabønner". Hvad er det, og hvor kan det købes?
>
> Jeg går ud fra, at chokoladecremen kan "krydres" med en cognac. Men så
skal
> der vel kompenseres for dette, når chokoladen røres i, for at sikre at det
> nedkølede resultat er fast cremet? Ie, mere chokolade, men hvor meget?
Hejsa
Sarah *Bernhard-kager, er lavet af en klæg makron, som først er stænket med
lidt cognac og derefter brugt som bund til en chokoladecreme.
Chokoladecremen er lavet af kogende piskefløde i pisket chokolade.
Arabicabønner er kaffebønner, så hvis der står det i opskriften, må du altså
ikke gå ud fra, du får "rigtige" Sarah Bernhard-kager ud af det.
Nette