/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Popcorn i gryde...
Fra : Mads Th. Pedersen


Dato : 30-01-03 12:33

Jeg skal lave en ordentlig røvfuld popcorn til en James
Bond-marathonvideoaften i morgen, men er pludselig blevet i tvivl om hvor
olie/kerneforholdet. Hvor meget af hver skal jeg egentlig bruge (i forhold
til hinanden - hvor mange færdige popcorn jeg skal bruge finder jeg ud af
hen af vejen (-: )

Mvh Mads





 
 
Gerner (30-01-2003)
Kommentar
Fra : Gerner


Dato : 30-01-03 13:12

On Thu, 30 Jan 2003 12:33:27 +0100, "Mads Th. Pedersen"
<cykologen@sletdette.mailme.dk> wrote in dk.kultur.mad+drikke:

>Jeg skal lave en ordentlig røvfuld popcorn til en James
>Bond-marathonvideoaften i morgen, men er pludselig blevet i tvivl om hvor
>olie/kerneforholdet. Hvor meget af hver skal jeg egentlig bruge (i forhold
>til hinanden - hvor mange færdige popcorn jeg skal bruge finder jeg ud af
>hen af vejen (-: )

"opskriften" er gerne : dæk bunden med madolie og dæk så med popkorn i 1 lag.
Olien må ikke dække popkornene. Så jo større bund du har jo flere popkorn kan
der laves på een gang.
Når de er poppet så fylder de jo en hel del, så mængden er stor per "popning".

>
>Mvh Mads
>
>
>

--
Gerner

fuku wa uchi, oni wa soto

Bettina Madsen (30-01-2003)
Kommentar
Fra : Bettina Madsen


Dato : 30-01-03 13:29


"Gerner" <gerner@teknik.dk> wrote in message
news:lb5i3vgnql52h0sdor8tpts6ffm29sh362@4ax.com...
> On Thu, 30 Jan 2003 12:33:27 +0100, "Mads Th. Pedersen"
> <cykologen@sletdette.mailme.dk> wrote in dk.kultur.mad+drikke:
>
> >Jeg skal lave en ordentlig røvfuld popcorn til en James
> >Bond-marathonvideoaften i morgen, men er pludselig blevet i tvivl om hvor
> >olie/kerneforholdet. Hvor meget af hver skal jeg egentlig bruge (i
forhold
> >til hinanden - hvor mange færdige popcorn jeg skal bruge finder jeg ud af
> >hen af vejen (-: )


En mere konkret opskrift er: 3 spsk olie og 5 spsk majskorn og 1-2 tsk fint
salt.
I en stor gryde kan man godt poppe dobbeltportion.

Bettina



Mureren (30-01-2003)
Kommentar
Fra : Mureren


Dato : 30-01-03 13:35

> > >Jeg skal lave en ordentlig røvfuld popcorn til en James
> > >Bond-marathonvideoaften i morgen, men er pludselig blevet i tvivl om
hvor
> > >olie/kerneforholdet. Hvor meget af hver skal jeg egentlig bruge (i
> forhold
> > >til hinanden - hvor mange færdige popcorn jeg skal bruge finder jeg ud
af
> > >hen af vejen (-: )

Når du nu skal til det, så prøv lige at lave en enkelt grydefuld, hvor du
hælder lidt karrypulver i olien, lige inden du putter majskornene i, det
smager rigtig godt

Mureren



Søren Brix (30-01-2003)
Kommentar
Fra : Søren Brix


Dato : 30-01-03 13:58


"Mureren" <thomas.storgaard@dk-benzin.dk> skrev i en meddelelse
news:3e391bee$0$71635$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > > >Jeg skal lave en ordentlig røvfuld popcorn til en James
> > > >Bond-marathonvideoaften i morgen, men er pludselig blevet i tvivl om
> hvor
> > > >olie/kerneforholdet. Hvor meget af hver skal jeg egentlig bruge (i
> > forhold
> > > >til hinanden - hvor mange færdige popcorn jeg skal bruge finder jeg
ud
> af
> > > >hen af vejen (-: )
>
> Når du nu skal til det, så prøv lige at lave en enkelt grydefuld, hvor du
> hælder lidt karrypulver i olien, lige inden du putter majskornene i, det
> smager rigtig godt
>
> Mureren
>
>
kunne man egentlig ikke lave popcorn i ovnen ????
ildfast fad ind i ovnen i 10min ved ex 200 grader hæld popcorn(låg på..)i
og du har "fedtfattige popcorn......

bare en ide har ikke afprøvet...

mvh

Søren



Thomas Hjort (30-01-2003)
Kommentar
Fra : Thomas Hjort


Dato : 30-01-03 14:10


"Søren Brix" <jha74@mail1.stofanet.dk> skrev i en meddelelse
news:b1b7ii$bgn$1@sunsite.dk...
>
> "Mureren" <thomas.storgaard@dk-benzin.dk> skrev i en meddelelse
> news:3e391bee$0$71635$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > > > >Jeg skal lave en ordentlig røvfuld popcorn til en James
> > > > >Bond-marathonvideoaften i morgen, men er pludselig blevet i tvivl
om
> > hvor
> > > > >olie/kerneforholdet. Hvor meget af hver skal jeg egentlig bruge (i
> > > forhold
> > > > >til hinanden - hvor mange færdige popcorn jeg skal bruge finder jeg
> ud
> > af
> > > > >hen af vejen (-: )
> >
> > Når du nu skal til det, så prøv lige at lave en enkelt grydefuld, hvor
du
> > hælder lidt karrypulver i olien, lige inden du putter majskornene i, det
> > smager rigtig godt
> >
> > Mureren
> >
> >
> kunne man egentlig ikke lave popcorn i ovnen ????
> ildfast fad ind i ovnen i 10min ved ex 200 grader hæld popcorn(låg på..)i
> og du har "fedtfattige popcorn......
>
> bare en ide har ikke afprøvet...


Tror jeg ikke man kan. 200 eller 250 grader er ikke nok.


Mvh Thomas



Mads Thorning Peders~ (11-02-2003)
Kommentar
Fra : Mads Thorning Peders~


Dato : 11-02-03 19:36


"Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:b1b86e$25eb$1@news.cybercity.dk...
> > ildfast fad ind i ovnen i 10min ved ex 200 grader hæld popcorn(låg
på..)i
> > og du har "fedtfattige popcorn......
> >
> > bare en ide har ikke afprøvet...
>
> Tror jeg ikke man kan. 200 eller 250 grader er ikke nok.

Et gammelt spejdertrick er... "en popcornmaskine"

to sammenbundne sigter med kerner i, ind over bålet i en passende afstand og
pop-pop-poppelipop (eller hvad sådan nogen nu siger): der er dømt popcorn


Har godt nok kun set andre gøre det, aldrig selv prøvet det.

Mvh Mads





Maria Pedersen (30-01-2003)
Kommentar
Fra : Maria Pedersen


Dato : 30-01-03 14:12


"> >
> kunne man egentlig ikke lave popcorn i ovnen ????
> ildfast fad ind i ovnen i 10min ved ex 200 grader hæld popcorn(låg på..)i
> og du har "fedtfattige popcorn......
>
> bare en ide har ikke afprøvet...
>
> mvh
>
> Søren


Hmm den version jeg kender er et ildfast med låg popkorn, lidt vand og så
ind i mikroen på fuld skrue
hilsen
maria



rick (30-01-2003)
Kommentar
Fra : rick


Dato : 30-01-03 16:20

"Maria Pedersen" <mariaped@worldonline.dk> skrev i en meddelelse
news:mx9_9.48200$Hl6.6128817@news010.worldonline.dk...
> Hmm den version jeg kender er et ildfast med låg popkorn, lidt vand og så
> ind i mikroen på fuld skrue

Har du afprøvet det? Virker det?
Det lyder i hvert fald billigere end at købe færdige pakker og så kunne man jo
også bruge Murerens ide med karryen.

- rick...



Peter Lykkegaard (30-01-2003)
Kommentar
Fra : Peter Lykkegaard


Dato : 30-01-03 21:57


"rick" <rickcool22@hotmail.com> wrote in message
news:b1bfs7$1dv2$1@jarjarbinks.mobilixnet.dk...

> Det lyder i hvert fald billigere end at købe færdige pakker og så kunne
man jo
> også bruge Murerens ide med karryen.
>
Vær opmærksom på at karry skal "brændes" af i fedtstof for at det bliver
rigtig rigtig godt
Så jeg tror mere på karry/gryde kombinationen

mvh/Peter Lykkegaard



Per&Dorthe (30-01-2003)
Kommentar
Fra : Per&Dorthe


Dato : 30-01-03 14:02

On Thu, 30 Jan 2003 13:34:53 +0100, "Mureren"
<thomas.storgaard@dk-benzin.dk> wrote:

>> > >Jeg skal lave en ordentlig røvfuld popcorn til en James
>> > >Bond-marathonvideoaften i morgen, men er pludselig blevet i tvivl om
>hvor
>> > >olie/kerneforholdet. Hvor meget af hver skal jeg egentlig bruge (i
>> forhold
>> > >til hinanden - hvor mange færdige popcorn jeg skal bruge finder jeg ud
>af
>> > >hen af vejen (-: )
>
>Når du nu skal til det, så prøv lige at lave en enkelt grydefuld, hvor du
>hælder lidt karrypulver i olien, lige inden du putter majskornene i, det
>smager rigtig godt
>
>Mureren
>
>
Lyder som en spændende ide - den snupper jeg !

KH Dorthe

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste