|
| God kok på Sydfyn? Fra : Lars Knudsen |
Dato : 29-01-03 11:23 |
|
Hejsa,
Er der nogen, der har kendskab til - og kan anbefale - en dygtig kok, der
tager ud og laver mad på stedet? Gerne fransk-inspireret og en smule
kreativ, samt i stand til at sammensætte 4-5 retter med tilhørende vin til
et selskab på 18-20 personer.
Stedet er Fyn.
** Lars
| |
Krabsen (29-01-2003)
| Kommentar Fra : Krabsen |
Dato : 29-01-03 11:48 |
|
Jeg ved ikke, om han stadig gør, men Michel Michaud (eller hvordan det nu
staves) på Marie Louise har en søn, der har gjort i mad-ud-af-huset med
eller uden kok. Og det var ikke uspiseligt..
mvh
Krabsen
"Lars Knudsen" <lkn@travelpool.net> skrev i en meddelelse
news:zYNZ9.47215$Hl6.6052040@news010.worldonline.dk...
> Hejsa,
>
> Er der nogen, der har kendskab til - og kan anbefale - en dygtig kok, der
> tager ud og laver mad på stedet? Gerne fransk-inspireret og en smule
> kreativ, samt i stand til at sammensætte 4-5 retter med tilhørende vin til
> et selskab på 18-20 personer.
>
> Stedet er Fyn.
>
> ** Lars
>
>
| |
Homer (29-01-2003)
| Kommentar Fra : Homer |
Dato : 29-01-03 11:55 |
|
Krabsen wrote:
> Jeg ved ikke, om han stadig gør, men Michel Michaud (eller hvordan
> det nu staves) på Marie Louise har en søn, der har gjort i mad-ud-af-
> huset med eller uden kok. Og det var ikke uspiseligt..
>
Det lyder umiddelbart som en jysk underdrivelse! Burde den til
lejligheden ikke være fynsk?! >
--
Med venlig hilsen
Homer.
- The temptation to form premature theories upon
insufficient data is the bane of our profession.
| |
Krabsen (29-01-2003)
| Kommentar Fra : Krabsen |
Dato : 29-01-03 14:05 |
|
Jamen sådan hedder det heroppe. Hvis jeg skrev 'og han leverede simpelthen
det mest perfekte mad!', så ville jeg blive betragtet som utroværdig - eller
osse ville man _absolut_ være på vagt.
mvh
Krabsen
i omegnen af Aalborg
"Homer" <psv@isaid.nospam.e-box.dk> skrev i en meddelelse
news:3e37b251$0$11004$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Krabsen wrote:
> > Jeg ved ikke, om han stadig gør, men Michel Michaud (eller hvordan
> > det nu staves) på Marie Louise har en søn, der har gjort i mad-ud-af-
> > huset med eller uden kok. Og det var ikke uspiseligt..
> >
>
> Det lyder umiddelbart som en jysk underdrivelse! Burde den til
> lejligheden ikke være fynsk?! >
>
> --
> Med venlig hilsen
> Homer.
> - The temptation to form premature theories upon
> insufficient data is the bane of our profession.
>
>
| |
Krabsen (29-01-2003)
| Kommentar Fra : Krabsen |
Dato : 29-01-03 17:57 |
|
Det ser ud til, at han findes endnu:
Det Franske Landkøkken
Møllemarksvej 35
5200 Odense V
Tlf. 66 16 80 10
mvh
Krabsen
"Krabsen" <news@krabsen.dk> skrev i en meddelelse
news:b18bhb$bu4$1@sunsite.dk...
> Jeg ved ikke, om han stadig gør, men Michel Michaud (eller hvordan det nu
> staves) på Marie Louise har en søn, der har gjort i mad-ud-af-huset med
> eller uden kok. Og det var ikke uspiseligt..
>
>
>
> mvh
> Krabsen
>
>
>
>
> "Lars Knudsen" <lkn@travelpool.net> skrev i en meddelelse
> news:zYNZ9.47215$Hl6.6052040@news010.worldonline.dk...
> > Hejsa,
> >
> > Er der nogen, der har kendskab til - og kan anbefale - en dygtig kok,
der
> > tager ud og laver mad på stedet? Gerne fransk-inspireret og en smule
> > kreativ, samt i stand til at sammensætte 4-5 retter med tilhørende vin
til
> > et selskab på 18-20 personer.
> >
> > Stedet er Fyn.
> >
> > ** Lars
> >
> >
>
>
| |
Ole Tranberg (29-01-2003)
| Kommentar Fra : Ole Tranberg |
Dato : 29-01-03 12:20 |
|
"Lars Knudsen" <lkn@travelpool.net> wrote:
> Hejsa,
>
> Er der nogen, der har kendskab til - og kan anbefale - en dygtig kok, der
> tager ud og laver mad på stedet?
Jeg var for nyligt til barnedåb, hvor maden blev lavet af
www.gladmad.dk. Jeg ved ikke så meget om dem, men de virkede ret
gode. Desuden ser det også rimelig interessant ud på deres
hjemmeside.
Barnedåben var ganske vist på Sjælland, men de holder til i Vejle og
reklamerer med at køre over hele landet.
--
Mvh
Ole Tranberg
| |
Heinz (29-01-2003)
| Kommentar Fra : Heinz |
Dato : 29-01-03 13:50 |
|
"Lars Knudsen" <lkn@travelpool.net> skrev i en meddelelse
news:zYNZ9.47215$Hl6.6052040@news010.worldonline.dk...
> Hejsa,
>
> Er der nogen, der har kendskab til - og kan anbefale - en dygtig kok, der
> tager ud og laver mad på stedet? Gerne fransk-inspireret og en smule
> kreativ, samt i stand til at sammensætte 4-5 retter med tilhørende vin til
> et selskab på 18-20 personer.
>
> Stedet er Fyn.
>
> ** Lars
>
>
Kokken og Jomfruen, de ligger (næsten) på SydFyn, nærmere i Gislev
Deres adresse er:
Kokken & Jomfruen
Stenhuggervej 2
5854 Gislev
Tlf. 70 10 70 11
Man - tors: 9.00 - 18.00
Fre - lør: 9.00 - 19.00
Søn - tors: 9.00 - 14.00
Fax: 62 29 12 77
E-mail: fyn@kokken-jomfruen.dk
Homepage: www.kokken-jomfruen.dk
Heinz
| |
Anne Stokholm (29-01-2003)
| Kommentar Fra : Anne Stokholm |
Dato : 29-01-03 16:49 |
|
Heinz wrote:
> "Lars Knudsen" <lkn@travelpool.net> skrev i en meddelelse
> news:zYNZ9.47215$Hl6.6052040@news010.worldonline.dk...
>> Hejsa,
>>
>> Er der nogen, der har kendskab til - og kan anbefale - en dygtig
>> kok, der tager ud og laver mad på stedet? Gerne fransk-inspireret
>> og en smule kreativ, samt i stand til at sammensætte 4-5 retter
>> med tilhørende vin til et selskab på 18-20 personer.
>>
>> Stedet er Fyn.
>>
>> ** Lars
>>
>>
> Kokken og Jomfruen, de ligger (næsten) på SydFyn, nærmere i Gislev
> Deres adresse er:
> Kokken & Jomfruen
> Stenhuggervej 2
> 5854 Gislev
Altså her må jeg lige give mit besyv med. Alle de gange (fire gange) jeg har
fået mad fra Kokken og Jomfruen, har det været det værste ****. Det er vi
cirka 20 mennesker der har vurderet efter at spist deres mad fire gange.
Med venlig hilsen
Anne Stokholm
--
Flere kanaler!
Flere programmer!
Mere lort!
| |
Niels (29-01-2003)
| Kommentar Fra : Niels |
Dato : 29-01-03 17:50 |
|
Hej
Jeg har 2 gange oplevet Kokken og Jomfruen.
Den ene gang kom maden næsten 1 time for sent,
anden gang var maden blevet byttet med et andet selskab
MVH
Niels
"Anne Stokholm" <tilanne@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:b18t4i$10ipjb$1@ID-136857.news.dfncis.de...
> Heinz wrote:
> > "Lars Knudsen" <lkn@travelpool.net> skrev i en meddelelse
> > news:zYNZ9.47215$Hl6.6052040@news010.worldonline.dk...
> >> Hejsa,
> >>
> >> Er der nogen, der har kendskab til - og kan anbefale - en dygtig
> >> kok, der tager ud og laver mad på stedet? Gerne fransk-inspireret
> >> og en smule kreativ, samt i stand til at sammensætte 4-5 retter
> >> med tilhørende vin til et selskab på 18-20 personer.
> >>
> >> Stedet er Fyn.
> >>
> >> ** Lars
> >>
> >>
> > Kokken og Jomfruen, de ligger (næsten) på SydFyn, nærmere i Gislev
> > Deres adresse er:
> > Kokken & Jomfruen
> > Stenhuggervej 2
> > 5854 Gislev
>
> Altså her må jeg lige give mit besyv med. Alle de gange (fire gange) jeg
har
> fået mad fra Kokken og Jomfruen, har det været det værste ****. Det er vi
> cirka 20 mennesker der har vurderet efter at spist deres mad fire gange.
>
> Med venlig hilsen
>
> Anne Stokholm
>
>
> --
> Flere kanaler!
> Flere programmer!
> Mere lort!
>
>
| |
Anne Stokholm (29-01-2003)
| Kommentar Fra : Anne Stokholm |
Dato : 29-01-03 18:53 |
|
Niels wrote:
> Hej
> Jeg har 2 gange oplevet Kokken og Jomfruen.
> Den ene gang kom maden næsten 1 time for sent,
> anden gang var maden blevet byttet med et andet selskab
Vi har også været ude for at maden kom mere end en time for sent, og tilmed
var det den forkerte mad vi fik. Forstår ikke lige at folk så bestiller mad
hos dem igen. Jeg kunne ikke finde på det
Med venlig hilsen
Anne Stokholm, som altid får den bedste mad leveret fra Blovstrødhallen.
--
Flere kanaler!
Flere programmer!
Mere lort!
| |
Anders Hagstrøm (30-01-2003)
| Kommentar Fra : Anders Hagstrøm |
Dato : 30-01-03 02:21 |
|
"Niels" <fam-egeberg@stofanet.dk> wrote
> anden gang var maden blevet byttet med et andet selskab
Ja ok, SÅ ville jeg nok blive overrasket.
Man åbner døren til varevognen og venter en liflig duft af kød og kartofler,
istedet vælter der 40 fulde mennesker med smoking og nytårshatte ud af
bilen.
/Anders
| |
bitt1@sol.dk (30-01-2003)
| Kommentar Fra : bitt1@sol.dk |
Dato : 30-01-03 12:50 |
|
On Thu, 30 Jan 2003 02:20:33 +0100, "Anders Hagstrøm" <anders@woah.dk>
wrote:
>"Niels" <fam-egeberg@stofanet.dk> wrote
>
>> anden gang var maden blevet byttet med et andet selskab
>
>Ja ok, SÅ ville jeg nok blive overrasket.
>Man åbner døren til varevognen og venter en liflig duft af kød og kartofler,
>istedet vælter der 40 fulde mennesker med smoking og nytårshatte ud af
>bilen.
>
>
>
>/Anders
>
LOL!!!
| |
Niels (31-01-2003)
| Kommentar Fra : Niels |
Dato : 31-01-03 14:45 |
|
Jeg var i begge tilfælde heldigvis med som gæst,
havde jeg været vært, var jeg nok blevet lidt højrøstet
Niels
<bitt1@sol.dk> skrev i en meddelelse
news:cb4i3v859o4br2c5om3t5al3fl6nlfcbn7@4ax.com...
> On Thu, 30 Jan 2003 02:20:33 +0100, "Anders Hagstrøm" <anders@woah.dk>
> wrote:
>
> >"Niels" <fam-egeberg@stofanet.dk> wrote
> >
> >> anden gang var maden blevet byttet med et andet selskab
> >
> >Ja ok, SÅ ville jeg nok blive overrasket.
> >Man åbner døren til varevognen og venter en liflig duft af kød og
kartofler,
> >istedet vælter der 40 fulde mennesker med smoking og nytårshatte ud af
> >bilen.
> >
> >
> >
> >/Anders
> >
>
> LOL!!!
| |
Anders Hagstrøm (31-01-2003)
| Kommentar Fra : Anders Hagstrøm |
Dato : 31-01-03 19:20 |
|
"Niels" <fam-egeberg@stofanet.dk> wrote
> Jeg var i begge tilfælde heldigvis med som gæst,
> havde jeg været vært, var jeg nok blevet lidt højrøstet
Var du så en af de gæster, der ventede på maden eller en af dem, der var
blevet byttet med maden?
/Anders
| |
Vittrup (29-01-2003)
| Kommentar Fra : Vittrup |
Dato : 29-01-03 16:23 |
|
Vi har i december fået mad fra Havnens Gourmet i Odense. (Nåh ja, det er jo
ikke ligefrem Sydfyn) og det har hver gang været godt til en rimelig pris.
Gæsterne har iihvrtfald rost maden, som var vel tillavet og flot anrettet.
Det ene gang til julefrokost og den anden gang til familiefest.
Få dem til at sende en brochure
Havnens Gourmet
Havnegade 4
5000 Odense C.
Tlf. 66 14 40 06
Søren Vittrup, Odense
"Lars Knudsen" <lkn@travelpool.net> skrev i en meddelelse
news:zYNZ9.47215$Hl6.6052040@news010.worldonline.dk...
> Hejsa,
>
> Er der nogen, der har kendskab til - og kan anbefale - en dygtig kok, der
> tager ud og laver mad på stedet? Gerne fransk-inspireret og en smule
> kreativ, samt i stand til at sammensætte 4-5 retter med tilhørende vin til
> et selskab på 18-20 personer.
>
> Stedet er Fyn.
>
> ** Lars
>
>
| |
Svend Andersen (29-01-2003)
| Kommentar Fra : Svend Andersen |
Dato : 29-01-03 17:13 |
|
tilanne@yahoo.dk writes:
>Altså her må jeg lige give mit besyv med. Alle de gange (fire gange) jeg
>har
>fået mad fra Kokken og Jomfruen, har det været det værste ****. Det er vi
>cirka 20 mennesker der har vurderet efter at spist deres mad fire gange.
Nu har jeg aldrig spist mad fra Kokken & Jomfruen og kan ikke vurdere det.
Men i mine ører skurrer det lidt at man skal prøve fire gange hvis det er
en gang smasket junkfood man får serveret.
Du er måske en konkurrent ?
hilsen Svend A
Internet for mennesker:
http://www.enterpol.dk
| |
Kevin Edelvang (29-01-2003)
| Kommentar Fra : Kevin Edelvang |
Dato : 29-01-03 19:23 |
|
Svend Andersen wrote:
> tilanne@yahoo.dk writes:
>> Altså her må jeg lige give mit besyv med. Alle de gange (fire gange)
>> jeg har
>> fået mad fra Kokken og Jomfruen, har det været det værste ****. Det
>> er vi cirka 20 mennesker der har vurderet efter at spist deres mad
>> fire gange.
>
> Nu har jeg aldrig spist mad fra Kokken & Jomfruen og kan ikke vurdere
> det. Men i mine ører skurrer det lidt at man skal prøve fire gange
> hvis det er en gang smasket junkfood man får serveret.
Emnet har været oppe på usenet masser af gange. Det lader til, at Kokken
& Jomfruen vitterlig *er* noget bras, hvad man næsten også kan se, hvis
man læser indenad på deres hjemmeside. At en person har prøvet mad
derfra 4 gange kan der være forskellige årsager til, bl.a. at
arrangørerne af de 4 sammenkomster var forskellige.
> Du er måske en konkurrent ?
Det tvivler jeg nu på. Jeg har aldrig set et indlæg om Kokken & Jomfruen
på usenet, der var positivt. Men bunker af negative derimod. Jeg ville
holde mig langt fra dem.
Mvh
Kevin Edelvang
| |
Helga (29-01-2003)
| Kommentar Fra : Helga |
Dato : 29-01-03 20:19 |
|
> Emnet har været oppe på usenet masser af gange. Det lader til, at Kokken
> & Jomfruen vitterlig *er* noget bras, hvad man næsten også kan se, hvis
> man læser indenad på deres hjemmeside. At en person har prøvet mad
> derfra 4 gange kan der være forskellige årsager til, bl.a. at
> arrangørerne af de 4 sammenkomster var forskellige.
>
Jeg tror det er smag og behag. Jeg har ved et par lejligheder fået mad
derfra (ikke som vært, men som gæst) og det har været upåklageligt. Jeg skal
ikke kunne sige om der er stor forskel på de enkelte leverandører i landet,
men jeg har fået fra afdelingen på vestsjælland og der var god service.
Så efter min mening er det ikke korrekt at antage at det _kun_ er bras, da
jeg ofte oplever at det mere eller mindre kun er de negative oplevelser man
hører om på usenet. Jeg tvivler på at forretningen ville køre særlig godt,
hvis der ikke var en masse tilfredse kunder.
Helga
| |
Carsten Breum (29-01-2003)
| Kommentar Fra : Carsten Breum |
Dato : 29-01-03 18:58 |
|
Korinth kro der ligger ca. 10 km fra Fåborg.
http://www.korinth-kro.com/
Fantastisk sted til fornuftige priser.
mvh
Carsten
"Lars Knudsen" <lkn@travelpool.net> wrote in message
news:zYNZ9.47215$Hl6.6052040@news010.worldonline.dk...
> Hejsa,
>
> Er der nogen, der har kendskab til - og kan anbefale - en dygtig kok, der
> tager ud og laver mad på stedet? Gerne fransk-inspireret og en smule
> kreativ, samt i stand til at sammensætte 4-5 retter med tilhørende vin til
> et selskab på 18-20 personer.
>
> Stedet er Fyn.
>
> ** Lars
>
>
| |
bitt1@sol.dk (29-01-2003)
| Kommentar Fra : bitt1@sol.dk |
Dato : 29-01-03 21:51 |
|
Hej Lars.
Nu ved jeg ikke helt om det er det du søger, men "Sans og Samling" er
et firma der leverer mad m.m. Altså samme ide som "Kokken og
Jomfruen". Jeg har fået mad fra "Sans og Samling" 3 gange og det har
bare været super-godt! Spændende, kreativt og fantastisk lækkert! Og
måske er prisen i den "høje ende" men det har bestemt været det
værd!!!
Se mere på www.sansogsamling.dk
Deres samarbejde med "Due's Vinhus" skulle efter sigende også være
godt!
Håber du kan bruge det til noget!
Venlig hilsen
Bitten.
| |
Jette-Kirsten Havn L~ (30-01-2003)
| Kommentar Fra : Jette-Kirsten Havn L~ |
Dato : 30-01-03 11:21 |
|
Her er en ret god KOK, ja jeg ved egentlig ikke om han er god, men han laver
i hvert fald god mad !!
køkkenchef
Bent Lillemark
Sinebjergvej 51
5600 Faaborg
Tlf.: 62 60 17 52
Venlig hilsen
Jette-Kirsten
| |
Jette-Kirsten Havn L~ (30-01-2003)
| Kommentar Fra : Jette-Kirsten Havn L~ |
Dato : 30-01-03 11:30 |
|
"Lars Knudsen" <lkn@travelpool.net> skrev i en meddelelse
news:zYNZ9.47215$Hl6.6052040@news010.worldonline.dk...
> Hejsa,
>
> Er der nogen, der har kendskab til - og kan anbefale - en dygtig kok, der
> tager ud og laver mad på stedet? Gerne fransk-inspireret og en smule
> kreativ, samt i stand til at sammensætte 4-5 retter med tilhørende vin til
> et selskab på 18-20 personer.
>
> Stedet er Fyn.
>
> ** Lars
Undskyld glemte lige at han kan klare alle de retter du kunne tænke dig, og
til alle de personer du måtte ønske -tilbehør og vine er afstemt efter hver
ret !!! Udover at være køkkenchef og kok tager han osse ud og underviser i
finere madlavning, og det er ikke 3. klasses, nej det er 1. klasses menuer
og 1. klasses råvarer han bruger.
Prøv at ringe til ham for en "uforpligtende samtale" og hør om det var
noget.
Bent Lillemark
Sinebjergvej 51
5600 Faaborg
Tlf.: 62 60 17 52
Venlig hilsen og god fornøjelse
Jette-Kirsten Larsen
| |
Lars Knudsen (30-01-2003)
| Kommentar Fra : Lars Knudsen |
Dato : 30-01-03 13:25 |
|
Hej allesammen,
> Er der nogen, der har kendskab til - og kan anbefale - en dygtig kok, der
> tager ud og laver mad på stedet? Gerne fransk-inspireret og en smule
> kreativ, samt i stand til at sammensætte 4-5 retter med tilhørende vin til
> et selskab på 18-20 personer.
> Stedet er Fyn.
Tusind tak for alle svarerne - nu har jeg da fået et par emner at gå lidt
videre med. På forhånd er Kokken & Jomfruen ikke er mulighed, har også hørt
dårligt om dem andetsteds fra og en festmenu på tre retter reklameret til
KUN 99,50... Hrm... Det tror jeg næppe er interessant, uagtet at det er
billigt. Men pris og kvalitet hænger nu engang stadig lidt sammen.
Dinér Transportable - i form af færdiglavet mad i kasser - er jeg
umiddelbart ikke så hooked på. Syntes lidt om tanken om at have kokken
gående rundt ude i køkkenet så maden er helt frisklavet.
Og er der nogen der "kommer i tanke" om andet - så hører jeg selvfølglig
stadig gerne
** Lars
| |
|
|