"Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> wrote in message
news:b148mk$22ub$1@news.cybercity.dk...
> Godaften
>
> Jeg vil blot dele lidt ud af mine erfaringer m.h.t buffet, pas på med at
> lave al al al for meget. Det var lige hvad jeg fik gjort i lørdags da vi
> holdt min kærestes 30 års fødselsdag.
>
> Vi var 32 voksne, så jeg mente der skulle en del til. Jeg havde lavet 4
> skåle pasta salat, 2 skåle broccoli salat, 6 kg kold kartoffel salat,
> flødekartofler, 2½ kg græske fridadeller, 3½ kg alm. frikadeller ( havde
til
> at starte lavet alm frikadeller af 2½ kg, men synes så ikke det var noget,
> så 1 kg mere, hvilket jeg bestemt godt kunne ha' sparet ) 15 grov flütes,
> butterdejssnitter ( ca 100 stk ) og 60 kyllingelår. Og der var mere end
> rigeligt. der var så meget mad, så 13 voksner og 7 børn kunne blive mætte
> dagen efter ( tog resterne med til min niece's fødselsdag ), og der er
> stadig mad tilbage.
>
> SÅ PAS PÅ, hvis i skal lave buffet, man kan hurtig få lavet for meget
.
>
> Mange hilsner fra Bolette
>
>
ja man kommer nemt til at lave for meget, normalt laver jeg en mængde sf fx
frikedeller så 8 kan blive mæt andre ting skal der være nok af så 4 voksne
kan blive mætte hvis man så invitere 32 så passer det faktisk meget godt
sidst jeg holdt åbent hus der var der 3 flutes og 5 frikadeller tilbage