/ Forside / Interesser / Hus og have / Hus og have / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Hus og have
#NavnPoint
Nordsted1 30351
3773 24011
pbp_et 20871
dova 19847
ans 15297
stig54 12614
vagnr 12599
transor 11828
katekismus 10999
10  trimare46 9702
Surdej til rugbrød.
Fra : Georg


Dato : 06-02-03 09:18

Fruen har i årevis lavet rugbrød med sin egen surdej, men nu duer den vist
ikke mere. Vi skal have lavet en ny surdej. Hvordan gør vi det?
Mvh.




 
 
Ole Jensen (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Ole Jensen


Dato : 06-02-03 09:30



Georg wrote:
> Fruen har i årevis lavet rugbrød med sin egen surdej, men nu duer den vist
> ikke mere. Vi skal have lavet en ny surdej. Hvordan gør vi det?
> Mvh.
>
>
>

Hej

Prøv at spørge i gruppen dk.kultur.mad+drikke
Der er eksperterne på dette område.
Jeg kunne i øvrigt selv godt bruge opskriften på det.

mvh
Ole-J


Ole Jensen (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Ole Jensen


Dato : 06-02-03 09:48

>
> Hej
>
> Prøv at spørge i gruppen dk.kultur.mad+drikke
> Der er eksperterne på dette område.
> Jeg kunne i øvrigt selv godt bruge opskriften på det.
>
> mvh
> Ole-J
>

Hej igen

Prøv at kigge på

www.aurion.dk
opskrifter
vejledning

Der er en vejledning i at lave surdej

mvh
Ole-J


Georg (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Georg


Dato : 06-02-03 10:19

Sagen er klaret. Tak, Ole.



Georg (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Georg


Dato : 06-02-03 10:46

Nej sagen er ikke klaret alligevel, for opskriften gælder for rugbrød -
lavet med surdej.
Det er selve surdejen, vi skal have lavet på ny.
Mvh




Jette Mogensen (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Jette Mogensen


Dato : 06-02-03 11:40


"Georg" <skjelm@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3e421a8a$0$208$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Fruen har i årevis lavet rugbrød med sin egen surdej, men nu duer den vist
> ikke mere. Vi skal have lavet en ny surdej. Hvordan gør vi det?
> Mvh.
>
>
>

Surdej:

2 dl youghurt naturel
3 dl vand
1 tsk tsk salt
5 dl groft rugmel

Ingredienserne røres sammen og står tildækket ved køkkentemperatur i 2 døgn.
De første gange du bager med den kan det være nødvendigt at tilsætte ca 10 g
gær til den færdige dej.

mvh Jette

P.S. Du kan i helsekostbutikker købe færdig surdej fra Aurion



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177513
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408605
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste