|
| Surdej til rugbrød. Fra : Georg |
Dato : 06-02-03 09:18 |
|
Fruen har i årevis lavet rugbrød med sin egen surdej, men nu duer den vist
ikke mere. Vi skal have lavet en ny surdej. Hvordan gør vi det?
Mvh.
| |
Ole Jensen (06-02-2003)
| Kommentar Fra : Ole Jensen |
Dato : 06-02-03 09:30 |
|
Georg wrote:
> Fruen har i årevis lavet rugbrød med sin egen surdej, men nu duer den vist
> ikke mere. Vi skal have lavet en ny surdej. Hvordan gør vi det?
> Mvh.
>
>
>
Hej
Prøv at spørge i gruppen dk.kultur.mad+drikke
Der er eksperterne på dette område.
Jeg kunne i øvrigt selv godt bruge opskriften på det.
mvh
Ole-J
| |
Ole Jensen (06-02-2003)
| Kommentar Fra : Ole Jensen |
Dato : 06-02-03 09:48 |
|
>
> Hej
>
> Prøv at spørge i gruppen dk.kultur.mad+drikke
> Der er eksperterne på dette område.
> Jeg kunne i øvrigt selv godt bruge opskriften på det.
>
> mvh
> Ole-J
>
Hej igen
Prøv at kigge på
www.aurion.dk
opskrifter
vejledning
Der er en vejledning i at lave surdej
mvh
Ole-J
| |
Georg (06-02-2003)
| Kommentar Fra : Georg |
Dato : 06-02-03 10:19 |
|
Sagen er klaret. Tak, Ole.
| |
Georg (06-02-2003)
| Kommentar Fra : Georg |
Dato : 06-02-03 10:46 |
|
Nej sagen er ikke klaret alligevel, for opskriften gælder for rugbrød -
lavet med surdej.
Det er selve surdejen, vi skal have lavet på ny.
Mvh
| |
Jette Mogensen (06-02-2003)
| Kommentar Fra : Jette Mogensen |
Dato : 06-02-03 11:40 |
|
"Georg" <skjelm@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3e421a8a$0$208$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Fruen har i årevis lavet rugbrød med sin egen surdej, men nu duer den vist
> ikke mere. Vi skal have lavet en ny surdej. Hvordan gør vi det?
> Mvh.
>
>
>
Surdej:
2 dl youghurt naturel
3 dl vand
1 tsk tsk salt
5 dl groft rugmel
Ingredienserne røres sammen og står tildækket ved køkkentemperatur i 2 døgn.
De første gange du bager med den kan det være nødvendigt at tilsætte ca 10 g
gær til den færdige dej.
mvh Jette
P.S. Du kan i helsekostbutikker købe færdig surdej fra Aurion
| |
|
|