Pia J wrote:
>
> Egentlig synes jeg det kunne være meget mere spændende at høre hvad folk
> spiser til frokost.
Meget forskelligt:
Jeg svinger mellem broccoli/ægge-mix (som faktisk består af: hårdkogte
æg og ca. 300 gram broccoli. Og det blendes og der puttes krydderier i
efter smag og behag).
Frokostkage (overvejende: Lisbeths grønne frokostkage fra
http://opskrifter.heede.dk)
og
når man har adgang til køleskab: røget ørred laves i en tomatsalat (så
den bliver til noget "makrel i tomat"-konsistens).
Til broccoli/ægge-mixen
Når man er rigtig skrap til at få en god konsistens, så kan faktisk
reducere broccoli til fx 150 gram OG så blende æggene og broccoli'en til
en ganske udemærket dip til fx gulerodsstænger eller hvad man nu kan
finde på at skære i stænger.
Jeg håber, at de ideer kan hjælpe dig lidt.
> Hvad er jeres favoritfrokost? Hjemme og ude? Det må gerne være uden brød og
> pasta, da vi prøver at skrue ned for dette. Gemalen mangler også forslag til
> små mellemmåltider, da hans mave ikke tåler uhæmmede mængder frugt. Ikke
> noget med hurtige energiboost, noget der holder forbrændingen og humøret
> oppe på en lang køretur på motorvejen, så han ikke tømmer tankestationen på
> vejen.
>
Grøntsager i alle afskygninger skæres i stænger
Rå blomkål og broccoli buketter i mindre mængder kan også bruges (syntes
jeg).
(man kan faktisk lave sin egen "slikblanding" af bare grønsager).
--
Med venlig hilsen Carsten Riis
Vær med til at redde liv ca. 4 gange om året
http://www.bloddonor.dk