"stinne og rune" skrev d. 26-01-03 16:28 dette indlæg :
> Hejsa
>
> Om et par uger skal jeg holde fødselsdag - i fryseren har jeg en
oksefilet
> på 2800 g. som jeg havde tænkt at servere, hvordan tilberedes den
bedst?
>
> Mht. tilbehør, så er jeg lidt i vildrede, vil gerne servere noget
rigtig
> spændende, men ved også at de fleste egentlig helst vil have kogte
> kartofler! Det synes jeg ikke er vildt interessant, så hvis nogen har
en
> smaddergod idé til tilbehør så vil jeg meget gerne høre det.
>
> Ha' en god søndag
> Stinne
> hej stinne og rune
Stil stegen ind i en forvarmet ovn i ca 25 minutter på 230-240
grader,dæmp varmen til ca 180 grader og steg videre i ca 1 time. Tag
stegen ud og lad den hvile i ca 20 minutter.
Mht. tilbehør ville jeg server bagte rodfrugter seller ,gullerod
,rødbede , pastinak,jordskokker, porrer og løg og hvidløg. Skær alle
rodfrugterne i firkanter på 3gange 3 cm om tilsæt olivenolie rod det
hele rundt så alle rodfrugterne får olie på sig bag i 1time 15 minutter
på ca 200 grader,
Server en god rødvinsauce til og evt. aspargeskartofler og evt.
broccoli til
velbekommen
mvh mcloud
>
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"