/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Squash? -- Totalt idéforladt
Fra : UBW


Dato : 24-01-03 13:04

Hej

I flere dage har jeg gået og kigget på den squash, der ligger i mit
køleskab. Jeg kan simpelthen ikke finde på noget at bruge den til. Er der
nogen her i forummet, der lige har en idé til en "squash-ret". Jeg vil gerne
bruge den som tilbehør til mit aftenmåltid.

VH
Uffe
--




 
 
Poul F. Andersen (24-01-2003)
Kommentar
Fra : Poul F. Andersen


Dato : 24-01-03 14:18


"UBW" <bendfeldt@REMOVE.biokemi.au.dk> skrev i en meddelelse
news:b0ra4c$emi$1@news.net.uni-c.dk...
> Hej
>
> I flere dage har jeg gået og kigget på den squash, der ligger i mit
> køleskab. Jeg kan simpelthen ikke finde på noget at bruge den til. Er der
> nogen her i forummet, der lige har en idé til en "squash-ret". Jeg vil
gerne
> bruge den som tilbehør til mit aftenmåltid.

Hej Uffe,

Skær den i skiver. (½ til 1 cm)
Læg dem i et fad
Drys revet ost over (eller nogle skiver ost)
Krydr med lidt salt, peber og f.eks. oregano
Måske en lille smule hvidløg
I ovnen 200 grader i ca 15-20 min eller til
osten er gylden

--
Venligst
Poul F. Andersen




Kristine Gazel (24-01-2003)
Kommentar
Fra : Kristine Gazel


Dato : 24-01-03 14:19

UBW wrote:
> Hej
>
> I flere dage har jeg gået og kigget på den squash, der ligger i mit
> køleskab. Jeg kan simpelthen ikke finde på noget at bruge den til. Er
> der nogen her i forummet, der lige har en idé til en "squash-ret".
> Jeg vil gerne bruge den som tilbehør til mit aftenmåltid.

Jeg skærer den i tern og koger den i en anelse vand (evt grønsagsbouillon)
sammen med hvidløg, en god del citronsaft/citronskræl, persille, salt og
peber. Når squashternene er møre blender jeg denne blanding, således at jeg
får en form for grøn puré. Smager dejligt til hvid fisk som rødspætter,
torsk, hellefisk etc. Det kan evt også blendes med broccoli.

mvh.
--
Kristine Gazel - http://kristine.gazel.dk/
Bibliotekar DB; Stud. scient. bibl.
"He who lends a book is an idiot. He who returns the book is more
of an idiot". - Anonymous, Arabic Proverb.



Rømer (24-01-2003)
Kommentar
Fra : Rømer


Dato : 24-01-03 14:34

Skæres i tern sammen med et par løg, et par fed hvidløg, et par tomater
(eller en dåse ditto), en ituskåret peberfrugt, evt. en chilli, samt et par
stilke selleri - op i en kasserolle med en slat olivenolie - smages til med
salt og en håndfuldt persille.
Kan varieres i det næsten uendelige - og jo, det er ikke squashen, der
plager denne opskrift.

Ellers kan du som foreslået skære den i skiver pensle med olie og hvidløg og
grille i nogle minutter.

Eller flække og lige med en ske hule lidt ud - det udskrabede squash røres i
en fars, der efterfølgende lægges i de udhulede squash - bages i ovnen til
farsen har nok Og skal det være lidt "uden kød"-agtigt - så vil den fars der
bruges til gulerodsfrikadeller snildt kunne anvendes.

Er du lidt doven kan du bare rive den og blande i dine revne gulerødder
eller revet hvidkål/æble/selleri.


Leo



Nanna D. R. (24-01-2003)
Kommentar
Fra : Nanna D. R.


Dato : 24-01-03 14:40


"UBW" <bendfeldt@REMOVE.biokemi.au.dk> skrev i en meddelelse
news:b0ra4c$emi$1@news.net.uni-c.dk...
> Hej
>
> I flere dage har jeg gået og kigget på den squash, der ligger i mit
> køleskab. Jeg kan simpelthen ikke finde på noget at bruge den til. Er der
> nogen her i forummet, der lige har en idé til en "squash-ret". Jeg vil
gerne
> bruge den som tilbehør til mit aftenmåltid.
>
Jeg plejer at skære den på langs, dvs. i ca. 1 cm. tykke skiver i den fulde
længde.
Disse steges uden fedtstof, gerne på en pande med mønster, så det kan ses på
squashen, til de får en let gylden farve. Ovenpå strøs hårdt ristede
bacontern, smuldret fetaost og skåret springløg el. alm. løg.
Kan sagtnes spises alene som mellemmåltid eller let aftensmåltid.
Go' weekend
Nanna




UBW (24-01-2003)
Kommentar
Fra : UBW


Dato : 24-01-03 15:48

Tak for alle svarene. Det var god inspiration.
Nu glæder jeg mig til aftensmaden...
God weekend.

Uffe



Jan Bøgh (24-01-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 24-01-03 17:41

Rattatouille!

Kan sagtens laves uden auberginer men med squash i stedet.

vh
Jan



Margit (24-01-2003)
Kommentar
Fra : Margit


Dato : 24-01-03 19:39

Hvad med fyldte squash. Altså 2 udhulede halvdele med fars og squashkødet
m.m. Du kan nok finde en opskrift på nettet. Det smager dejligt.
Hilsen Margit


"UBW" <bendfeldt@REMOVE.biokemi.au.dk> skrev i en meddelelse
news:b0ra4c$emi$1@news.net.uni-c.dk...
> Hej
>
> I flere dage har jeg gået og kigget på den squash, der ligger i mit
> køleskab. Jeg kan simpelthen ikke finde på noget at bruge den til. Er der
> nogen her i forummet, der lige har en idé til en "squash-ret". Jeg vil
gerne
> bruge den som tilbehør til mit aftenmåltid.
>
> VH
> Uffe
> --
>
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste