/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Re: Hvad sker der med chokolade der er ble~
Fra : Mads Th. Pedersen


Dato : 24-01-03 07:46


"Mads Th. Pedersen" <cykologen@sletdette.mailme.dk> skrev i en meddelelse
news:...
> Har netop hjembragt adskillige plader mørk chokolade, Toblerone m.m fra
min
> mormors fraflyttede hus - blot for at opdage at det meste af det er over
> datoen...men hvad sker der egentlig ved det? Bliver chokoladen dårlig,
> smager den bare af mindre, smager den grimt, kommer der skadelige
bakterier

Smagte på chokoladen i går morges, og den smager bare ikke af så meget som
"frisk" chokolade. Tror dog godt at den kan bruges til en gang chokoladekage
eller varm chokolade.

Mvh Mads




 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste