/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ideer til buffe til barnedåb?
Fra : Heidi Bojsen


Dato : 23-01-03 15:38

Hej!!

Skal holde barnedåb og overvejer at lave buffe, men er lidt ideforladt, men
gider på den anden side ikke at lave det man altid får. Så er der nogen der
har nogle ideer og gerne med opskrifter. Jeg havde selv bla. tænkt på nogen
madtærter (er der nogen der ligger inde med opskrifter på det), og gerne
noget fisk først.
Alle ideer modtages gerne og det må gerne være noget der er til at betale da
pengene er lidt små!
På forhånd tak for hjælpen.

Med venlig hilsen
Heidi Bojsen



 
 
Trine Kornum Christi~ (23-01-2003)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 23-01-03 15:52

"Heidi Bojsen" <Heidi.Bojsen@tdcadsl> writes:

> Jeg havde selv bla. tænkt på nogen madtærter (er der nogen der
> ligger inde med opskrifter på det), og gerne noget fisk først. Alle
> ideer modtages gerne og det må gerne være noget der er til at betale
> da pengene er lidt små! På forhånd tak for hjælpen.

Madtærter er en god ide. Bagpå Amo-tærtedej står der en del
opskrifter. Personligt foretrækker jeg tærter uden æg. Min favorit er:

1 pose Amo tærtedej, det giver to tærter.
4 store porrer
10 tomater
1 pk magert bacon i tern (Daily fra Føtex)
Revet ost
Estragon
Salt

Tærtedejen æltes sammen, det er utrolig let, selv for gigtramte
hænder, og fordeles i to tærtefade. Jeg plejer at gøre det med
fingrene, kageruller hænger altid i for mig. Dejen pensles med en god
eddike og kommes i ovnen, der tændes på 200 grader. Porrene og
tomaterne skæres i skiver, baconen ristes eventuelt lidt. Tærterne
tages ud af ovnen og porrer, tomater og bacon puttes i. Der drysses
estragon og salt over. I ovnen igen en halv times tid med folie over.
Hvis de skal spises med det sammen fjernes folien, der drysses ost
over og de får lige 5-10 minutter mere. Hvis de skal bruges senere
afkøles de og smides i fryseren. Når de så skal bruges tøes de op, der
drysses ost over og de får de sidste 5-10 minutter i ovnen.

Fisk, siger du. Den er straks værre, fisk er dyrt. Hvad med sløret
blomkål med reje og hjemmebagte flutes? Når der er blomkål spiser folk
ikke så meget af de dyre rejer. Ellers kunne du jo lave tunmousse, men
det er også så traditionelt.

Åh, nu har jeg det. Torskerognssalat. Jeg gider ikke lige skrive det
hele ned en gang mere, så prøv at se her:
http://www.trinekc.dk/Opskrifter/frokostretter.html
Opskriften står helt nede i bunden. Du kan også putte lidt peberfrugt
i.

Ellers har jeg ikke så mange gode ideer, men bønnesalaten der også
står på ovenstående side, er altså rigtig god.

Mvh Trine


--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com, billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder

torup & bachmann (23-01-2003)
Kommentar
Fra : torup & bachmann


Dato : 23-01-03 20:49


"Heidi Bojsen" <Heidi.Bojsen@tdcadsl> skrev i en meddelelse
news:3e2ffe6b$0$234$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hej!!
>
> Skal holde barnedåb og overvejer at lave buffe, men er lidt ideforladt,
men
> gider på den anden side ikke at lave det man altid får. Så er der nogen
der
> har nogle ideer og gerne med opskrifter. Jeg havde selv bla. tænkt på
nogen
> madtærter (er der nogen der ligger inde med opskrifter på det), og gerne
> noget fisk først.
> Alle ideer modtages gerne og det må gerne være noget der er til at betale
da
> pengene er lidt små!
> På forhånd tak for hjælpen.
>
> Med venlig hilsen
> Heidi Bojsen
>
>Hvad med sådan nogle fade med "frikadeller fra alverdens lande"? De fleste
lande har jo en slags frikadelle og hvis du fandt ca. 4 forskellige og
lavede dem, f.eks. svenske, tyrkiske, italienske og et eller andet andet, så
ville det vel ikke være helt tosset med nogle gode salater til og noget godt
brød.
Skal det mætte lidt mere, så lad et par af salaterne være en pastasalat og
en rissalat.
En sådan buffet, er heller ikke så dyr.
MVH Rikke

Nemme opskrifter?
Se www.rikkebachmann.webbyen.dk




Bolette Nielsen (23-01-2003)
Kommentar
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 23-01-03 21:42


"torup & bachmann" <VAGNTORUP@GET2NET.DK> skrev i en meddelelse
news:9HXX9.1714$Hx4.680@news.get2net.dk...
> >Hvad med sådan nogle fade med "frikadeller fra alverdens lande"?

Ja, frikadeller er aldrig tosset, står faktisk selv og er igang med at lave
almindelige frikadeller, og græske frikadeller til min kærestes fødselsdag
på lørdag. Det tager tid, men det er også sjovt selv at lave menuen.

Vores buffet skal bestå af: frikadeller ( se overnævnte ), to forskellige
pasta salater, broccoli salat, kartoffel salat, flødekartofler, kyllingelår,
pølsehorn, butterdejssnitter med laks og ost, tunmousse, og hjemmebagt
flütes.

Opskriften på pølsehornene har jeg faktisk fundet på Rikke's hjemmeside
tak for den Rikke )

Mange hilsner fra

Bolette



Mads Th. Pedersen (24-01-2003)
Kommentar
Fra : Mads Th. Pedersen


Dato : 24-01-03 09:12


"Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> skrev i en meddelelse
news:b0pk4v$2qlr$1@news.cybercity.dk...

> Vores buffet skal bestå af: frikadeller ( se overnævnte ), to forskellige
> pasta salater, broccoli salat, kartoffel salat, flødekartofler,
kyllingelår,

Jøps...så lige "broccoli salat" - er det sådan en med pinjekerner og noget?
En god bekendt af mig som selv er en total og gennemført misforståelse i et
køkken (men hun er en dygtig frisør (-: ), har ved en eller anden
lejlighed smagt noget broccolisalat blandt andet med pinjekerner, og nu har
hun så spurgt mig om jeg kan lave det en dag...problemet er "lidt" at hun
ikke kunne huske andet end at der var pinjekerner, broccoli og "noget
dressing" i, men det kan da være at ovenstående kan være en ledetråd, så jeg
kunne vel ikke få dig til at poste opskriften? Den behøver ikke at være
udførlig, bare en hurtig liste over ingredienser og sår'n

Mvh Mads



Heidi (24-01-2003)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 24-01-03 17:26

Mads Th. Pedersen wrote:
>
> Jøps...så lige "broccoli salat" - er det sådan en med
> pinjekerner og noget?

Man kan også bruge solsikkekerner.

Jeg har følgende opskrift:

Broccolisalat 4-6 personer

2 rå broccoli i små buketter
1 hakket rødløg
1½ dl rosiner (kan sagtens udelades efter min
mening)
1½ dl solsikkekerner

1½ dl miracle whip
3 spsk sukker
3 spsk rødvinseddike

200 g sprødstegte bacontern

Du kan nok godt selv regne ud, hvad du gør med
hvilke ting

--
Mvh. Heidi
BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning



torup & bachmann (25-01-2003)
Kommentar
Fra : torup & bachmann


Dato : 25-01-03 18:10


"Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> skrev i en meddelelse
news:b0pk4v$2qlr$1@news.cybercity.dk...
>
> "torup & bachmann" <VAGNTORUP@GET2NET.DK> skrev i en meddelelse
> news:9HXX9.1714$Hx4.680@news.get2net.dk...
>
> Opskriften på pølsehornene har jeg faktisk fundet på Rikke's hjemmeside
> tak for den Rikke )
>
> Mange hilsner fra
>
> Bolette
>
> Selv tak!! - Synd jeg først ser dit indlæg nu, ellers ville jeg have
anbefalet dig at bruge min opskrift på flødekartofler, der ligger under
Tilbehør. Den er i al beskedenhed fantastisk, både at se på og spise

Mange hilsner Rikke

www.rikkebachmann.webbyen.dk



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste