"Mads Th. Pedersen" <cykologen@sletdette.mailme.dk> skrev i en meddelelse
news:b0nbuk$2s40$1@news.cybercity.dk...
> Har netop hjembragt adskillige plader mørk chokolade, Toblerone m.m fra
min
> mormors fraflyttede hus - blot for at opdage at det meste af det er over
> datoen...men hvad sker der egentlig ved det? Bliver chokoladen dårlig,
> smager den bare af mindre, smager den grimt, kommer der skadelige
bakterier
> i den eller?!!! (Og jo, principielt kunne jeg jo godt bare smage på den,
men
> efter en tur på mormorbesøg og efter lige at have børstet tænder er det
ikke
> liiige søde sager man har allermest behov for (-: )
Jeg ved i hvert fald, at nutella kommer til at miste smagen og ikke smager
så godt, selv lidt inden udløbsdatoen. Lidt tør og pap-agtig smag.
Derudover når chokolade ikke at blive for gammelt hos mig...
og slet
ikke nutella, men det var nu også fordi, jeg havde kommet til at stille den
helt bagerst på hylden og glemt den.
Hilsen rick...