/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Nudler klistrer sammen - argh!
Fra : Kim Jensen


Dato : 22-01-03 12:52

Jeg var på China Wok House (Århus) i weekenden og fik bl.a. nogle stegte
nudler. Disse nudler var super-lækre og "løse" (klistrede ikke sammen).

Når jeg selv tilbereder nudler (typisk ægnudler) bliver de ikke løse på
samme måde, men har en skrækkelig tendens til at "hænge sammen" / "klistre".

Hvordan tilbedres (æg)nudler bedst (som på China Wok House) ? Og er det
nemmere med ris-nudler? (har jeg prøvet et par gange, men synes det er det
samme....)


mvh
Kim Jensen



 
 
Bjarke Bundgaard (22-01-2003)
Kommentar
Fra : Bjarke Bundgaard


Dato : 22-01-03 12:57


"Kim Jensen" <kj@jmt.dk> wrote in message
news:3e2e8584$0$83838$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Jeg var på China Wok House (Århus) i weekenden og fik bl.a. nogle stegte
> nudler. Disse nudler var super-lækre og "løse" (klistrede ikke sammen).
>
> Når jeg selv tilbereder nudler (typisk ægnudler) bliver de ikke løse på
> samme måde, men har en skrækkelig tendens til at "hænge sammen" /
"klistre".
>
> Hvordan tilbedres (æg)nudler bedst (som på China Wok House) ? Og er det
> nemmere med ris-nudler? (har jeg prøvet et par gange, men synes det er det
> samme....)

Kog efter forskrifterne. Ta' dem op med en hulsi eller lignende og smid over
i et dørslag. Skyld dem med koldt vand - og put dem evt. tilbage i det varme
vand. Vupti, færdige ikke-klistrende nudler.

Bjarke



Nette (22-01-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 22-01-03 12:59


"Kim Jensen" wrote in message
news:3e2e8584$0$83838$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hvordan tilbedres (æg)nudler bedst (som på China Wok House) ? Og er det
> nemmere med ris-nudler? (har jeg prøvet et par gange, men synes det er det
> samme....)

Uff, kender det...

Det sker ikke så tit, når jeg vender dem i lidt olie og også har brugt olie
under kogningen...Har du prøvet det?

Nette



Kim Jensen (22-01-2003)
Kommentar
Fra : Kim Jensen


Dato : 22-01-03 13:09

> > Hvordan tilbedres (æg)nudler bedst (som på China Wok House) ? Og er det
> > nemmere med ris-nudler? (har jeg prøvet et par gange, men synes det er
det
> > samme....)
> Uff, kender det...
> Det sker ikke så tit, når jeg vender dem i lidt olie og også har brugt
olie
> under kogningen...Har du prøvet det?

Har prøvet både med at skylle dem i koldt vandt efter kogning, har prøvet
med olie i vandet, og har prøvet at vende dem i olie bagefter. Det jeg gerne
vil, er at kunne smide dem i wok'en og få dem stegt.

Jeg har engang hørt at man blot kan lægge dem i blød (ej koge), til de er
bløde og SÅ stege dem. Nogen der har prøvet det?

(og tak for de MEGET hurtige svar


mvh
Kim Jensen



Nette (22-01-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 22-01-03 16:18


"Kim Jensen" wrote in message
news:3e2e8984$0$83824$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Jeg har engang hørt at man blot kan lægge dem i blød (ej koge), til de er
> bløde og SÅ stege dem. Nogen der har prøvet det?
>
> (og tak for de MEGET hurtige svar

Jaaaa da, de skal jo knapt lige "koges" igennem i wokken før de har fået
nok...Jeg "udvander" dem altid når det er til wokmad

Nette



Kim Jensen (22-01-2003)
Kommentar
Fra : Kim Jensen


Dato : 22-01-03 17:01

> > Jeg har engang hørt at man blot kan lægge dem i blød (ej koge), til de
er
> > bløde og SÅ stege dem. Nogen der har prøvet det?
> Jaaaa da, de skal jo knapt lige "koges" igennem i wokken før de har fået
> nok...Jeg "udvander" dem altid når det er til wokmad

Udvander? Forklar venligst! (tørrer?)


mvh
Kim Jensen



Nette (23-01-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 23-01-03 15:18


"Kim Jensen" wrote in message
news:3e2ebffa$0$83832$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...

> Udvander? Forklar venligst! (tørrer?)

Hmmm *rødmer* Nej sgu da, jeg lægger dem i vand*G*

Nette



Kim Jensen (23-01-2003)
Kommentar
Fra : Kim Jensen


Dato : 23-01-03 16:44

> > Udvander? Forklar venligst! (tørrer?)
> Hmmm *rødmer* Nej sgu da, jeg lægger dem i vand*G*

LOL!

Men ok, det må jeg så få afprøvet (snarest).


mvh
Kim Jensen




Inger Pedersen (23-01-2003)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 23-01-03 20:43


"Nette" <nettesnetpost@hotmail.com> skrev i en meddelelse
>
> Hmmm *rødmer*

Hvorfor det?



Nette (25-01-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 25-01-03 14:22


"Inger Pedersen"wrote in message
news:3e3045ad$0$71626$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Hmmm *rødmer*
>
> Hvorfor det?

Fordi udvander betyder at man uddriver vand....

Nette



Iggy (22-01-2003)
Kommentar
Fra : Iggy


Dato : 22-01-03 12:59

Hej Kim
Prøv at skylle dem i koldt vand inden servering. Det plejer jeg at gøre med
pasta og det virker.

iggy


"Kim Jensen" <kj@jmt.dk> wrote in message
news:3e2e8584$0$83838$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Jeg var på China Wok House (Århus) i weekenden og fik bl.a. nogle stegte
> nudler. Disse nudler var super-lækre og "løse" (klistrede ikke sammen).
>
> Når jeg selv tilbereder nudler (typisk ægnudler) bliver de ikke løse på
> samme måde, men har en skrækkelig tendens til at "hænge sammen" /
"klistre".
>
> Hvordan tilbedres (æg)nudler bedst (som på China Wok House) ? Og er det
> nemmere med ris-nudler? (har jeg prøvet et par gange, men synes det er det
> samme....)
>
>
> mvh
> Kim Jensen
>
>



[2900] Jesper Haaber~ (22-01-2003)
Kommentar
Fra : [2900] Jesper Haaber~


Dato : 22-01-03 17:35

Iggy <sbjoern@NOSPAMglocalbeer.dk> wrote:

> Hej Kim
> Prøv at skylle dem i koldt vand inden servering. Det plejer jeg at gøre med
> pasta og det virker.

Slam - du får lige en flad. 8-D

Man skyller altså ikke pasta...... basta !

--
Med venlig hilsen Jesper

http://www.gylling.net/
ftp://80.197.181.14/ - in action from 9 am - 0.30 am CET

Fru Hof (22-01-2003)
Kommentar
Fra : Fru Hof


Dato : 22-01-03 13:59


>
> Når jeg selv tilbereder nudler (typisk ægnudler) bliver de ikke løse på
> samme måde, men har en skrækkelig tendens til at "hænge sammen" /
"klistre".
>
nudlerne skal kun lige koges til de er næsten al dente (ikke noget med olie
i vandet eller skylle under den kolde hane)
tages op med hulsi og hældes direkte ned i wokken, hvor de steger færdig
sammen med tilbehøret.

mvh
Tove




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste