"**LOC**" skrev d. 22-01-03 09:29 dette indlæg :
> Opskrift på kefkedes ønskes, gerne med ideer til tilbehør. Vi er
blevet lidt
> træt af de danske frikadeller, selvom man skulle tro det ikke var
muligt...
>
> --
> **LOC**
>
>
> Hej **LOC**
Her er mit bud på keftedes ,opskriften stammer fra min egen hjemmeside .
Keftedes
Græske Frikadeller
Keftedes er Grækernes svar på vores danske frikadeller.
2 skiver franskbrød
1/2 kop mælk
1 stort løg
750 gram hakket (okse/lamme) kød
2 æg
1 1/2 spsk. hakket persille
1 spsk. citronsaft
1 spsk. olivenolie
100 gram revet Parmesan ost
Salt, peber og oregano
1 kop mel
Olivenolie til stegning
Tilberedning
Skær skorpen af brødskiverne og udblød dem i mælken. Pil løget og hak
det fint. Rør det hakkede kød med løg, æg og persille, citronsaft, 1
spsk olivenolie, parmesanosten, krydderierne og de udblødte brødskiver
til en smidig fars. Lad farsen hvile tildækket i 30 min. Form derefter
farsen til små aflange frikadeller - ca. 1 spsk fars pr. frikadelle -
vend dem i mel og steg dem sprøde i olivenolie - lige akkurat
gennemstegte, men stadig bløde og saftige indeni. Server dem gloende
varme med Ovnstegte Kartofler, Tzatziki og et godt brød.
god fornøjelse og velbekommen
hilsen mcloud
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"