/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Szechuanpeber?!!!
Fra : Mads Th. Pedersen


Dato : 20-01-03 07:06

I den famøse opskrift på brændte svesker (den der blev væk etc etc) indgår
blandt andet szechuanpeber...men hvad er det helt præcist for en slags peber
og kan det evt. erstattes med sort peber eller chillipeber?

Mvh Mads



 
 
Anders (20-01-2003)
Kommentar
Fra : Anders


Dato : 20-01-03 07:29


"Mads Th. Pedersen" <cykologen@sletdette.mailme.dk> skrev i en meddelelse
news:b0g3j1$1jfd$1@news.cybercity.dk...
> I den famøse opskrift på brændte svesker (den der blev væk etc etc) indgår
> blandt andet szechuanpeber...men hvad er det helt præcist for en slags
peber
> og kan det evt. erstattes med sort peber eller chillipeber?
>
> Mvh Mads


Szechuanpeber kan ikke erstattes med sort peber eller chili. Det er
(vistnok) tørrede frøskaller af en eller anden art.
Det har en fin aromatisk smag, som først kommer rigtigt frem, når det har
været tørristet på en hed pande.
Det indgår også i kinesisk "fem-krydderi" alias "Five spices".........


Anders



Bjarke Bundgaard (20-01-2003)
Kommentar
Fra : Bjarke Bundgaard


Dato : 20-01-03 10:42


"Mads Th. Pedersen" <cykologen@sletdette.mailme.dk> wrote in message
news:b0g3j1$1jfd$1@news.cybercity.dk...
> I den famøse opskrift på brændte svesker (den der blev væk etc etc) indgår
> blandt andet szechuanpeber...men hvad er det helt præcist for en slags
peber
> og kan det evt. erstattes med sort peber eller chillipeber?
>

Det koster ikke alverden i asiatiske madvareforretninger. Og det kan bestemt
ikke ersattes med peber el. lignende.

Bjarke



1967Bischoff/Torben (20-01-2003)
Kommentar
Fra : 1967Bischoff/Torben


Dato : 20-01-03 15:47

Nærmest sådan en slags rød peber med en masse aroma. Jeg ville ikke skifte
det ud med noget andet.
vh/Torben

"Mads Th. Pedersen" <cykologen@sletdette.mailme.dk> skrev i en meddelelse
news:b0g3j1$1jfd$1@news.cybercity.dk...
> I den famøse opskrift på brændte svesker (den der blev væk etc etc) indgår
> blandt andet szechuanpeber...men hvad er det helt præcist for en slags
peber
> og kan det evt. erstattes med sort peber eller chillipeber?
>
> Mvh Mads
>
>



Thïngmand (21-01-2003)
Kommentar
Fra : Thïngmand


Dato : 21-01-03 09:07

> og kan det evt. erstattes med sort peber eller chillipeber?

Nej, men det kan bestemt anbefales at købe en posefuld - det er et
vidunderligt krydderi! - også i frikadeller...

http://www.hedebogaard.dk/retpage.asp?whichpage=searchresult.asp?srchText=Sz
echuanpeber



Mads Th. Pedersen (21-01-2003)
Kommentar
Fra : Mads Th. Pedersen


Dato : 21-01-03 23:16


"Thïngmand" <michael@thingmand.invalid> skrev i en meddelelse
news:3e2cff89$0$71645$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > og kan det evt. erstattes med sort peber eller chillipeber?
>
> Nej, men det kan bestemt anbefales at købe en posefuld - det er et
> vidunderligt krydderi! - også i frikadeller...

Har såmænd da allerede købt en pose af de større - sammen med 400 gram
ingefær - sidstnævnte for en flad tyver for

Vil prøve at huske det med frikadellerne næste gang jeg laver sådan nogen
(det sker godt nok ikke så tit, men det kunne jo være lysten pludseligt kom
over mig....)

Mvh Mads



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste