/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
persillerod<>pastinak
Fra : ole


Dato : 19-01-03 19:04

Hejsa

Jeg har nogle hvide rodfrugter der har en særdeles fin smag a la lidt
kanel? Kan nogen ud fra dette fortælle om det er den ene eller den anden

Mvh

Ole


 
 
Mads Th. Pedersen (19-01-2003)
Kommentar
Fra : Mads Th. Pedersen


Dato : 19-01-03 19:22


"ole" <muggler@tiscali.dk> skrev i en meddelelse
news:IIBW9.40569$Hl6.4803620@news010.worldonline.dk...
> Hejsa
>
> Jeg har nogle hvide rodfrugter der har en særdeles fin smag a la lidt
> kanel? Kan nogen ud fra dette fortælle om det er den ene eller den anden

Nu kan jeg ikke lige huske hvordan persillerod/pastinak smager i rå
tilstand, men "pastinakken er nede med nakken" - dvs at ...øh...hedder det
mon blomsten? i hvert fald det dersens grønne i den tykke ende er
ligesom "trukket ned" i rodfrugten på pastinakken mens det på persilleroden
ikke er trukket ned. Kan nok være lidt svært at fange ud fra min
beskrivelse, men står du med én af hver er du ikke i tvivl om hvad jeg
mener.

Mvh Mads



ole (19-01-2003)
Kommentar
Fra : ole


Dato : 19-01-03 19:31

Mads Th. Pedersen wrote:
> "ole" <muggler@tiscali.dk> skrev i en meddelelse
> news:IIBW9.40569$Hl6.4803620@news010.worldonline.dk...
>
>>Hejsa
>>
>>Jeg har nogle hvide rodfrugter der har en særdeles fin smag a la lidt
>>kanel? Kan nogen ud fra dette fortælle om det er den ene eller den anden
>
>
> Nu kan jeg ikke lige huske hvordan persillerod/pastinak smager i rå
> tilstand, men "pastinakken er nede med nakken" - dvs at ...øh...hedder det
> mon blomsten? i hvert fald det dersens grønne i den tykke ende er
> ligesom "trukket ned" i rodfrugten på pastinakken mens det på persilleroden
> ikke er trukket ned. Kan nok være lidt svært at fange ud fra min
> beskrivelse, men står du med én af hver er du ikke i tvivl om hvad jeg
> mener.
>
> Mvh Mads
>
Og det har jeg desværre ikke - en af hver.
Men smagen - den fine - lidt af kanal holder endnu ca. 20 min efter.





Inger Pedersen (19-01-2003)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 19-01-03 20:44


"ole" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> skrev i en meddelelse

> Og det har jeg desværre ikke - en af hver.
> Men smagen - den fine - lidt af kanal holder endnu ca. 20 min efter.

Hvis den er "fast i kødet" og smager af persille, er det persillerod.
Hvis den er lidt melet og "løs i kødet", og smager af - tja, måske kanel?,
så er det pastinak.

Hilsen Inger



ole (19-01-2003)
Kommentar
Fra : ole


Dato : 19-01-03 21:24

Inger Pedersen wrote:
> "ole" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> skrev i en meddelelse
>
>
>>Og det har jeg desværre ikke - en af hver.
>>Men smagen - den fine - lidt af kanal holder endnu ca. 20 min efter.
>
>
> Hvis den er "fast i kødet" og smager af persille, er det persillerod.
> Hvis den er lidt melet og "løs i kødet", og smager af - tja, måske kanel?,
> så er det pastinak.
>
> Hilsen Inger
>
>
Så er det pastinak,

Takker


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste