"Flying Hotdogs" <info@[NOSPAM]flyinghotdogs.dk> wrote in message
news:3e2c188a$0$126$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Kirsten Skov wrote:
> > Hvordan med combi-micro ovne?
> > man sparer jo pladsen til micro-ovn
> > (ungerne insisterer på at få micro igen)
> > er der nogen der har erfaring med at bruge dem?
>
> Vi har en Panasonic combi-micro ting....og nej, den kan ikke erstatte en
> almindelig ovn.
> Den er for langsom i "almindelig" ovn delen og kan fesk ikke bage småkager
>
> Den er glimrende til at bage en færdigkøbt pizza, men det er så også det.
>
> > Så er der de indbyggede programmer,
> > bruges de, eller gør man bare som tidligere, vælger selv en
> > temperatur?
>
> Både og . Der er enkelte programmer man vænner sig til at bruge.
> Grove grøntsager klares på fast program, ligesom forkogning af kartofler
til
> bage- eller brasekartofler feks.
> Hurtig hævning af gærdej og lign.
> Vi prøvede en del af de opskrifter/forslag der står i brugsanvisningen,
lige
> da vi havde fået ovnen.
> Og de fleste holdt ikke. Risengrød på 1/4 del af normal tid...nej den gik
> ikke, risen var ikke kogt.
> Brune flæskesteg under grill'en- nej den gik heller ikke..og sådan var der
> flere ting.
>
> Men popcorn virker
))))
>
> / Søren og Anette
>
Tak for jeres svar.
Tror nok jeg har besluttet mig
en Siemens alm. ovn med katalyse (sparer nogle kr. i forhold til pyrolyse
og designet er også anderledes)
+ en micro-combi også fra Siemens.
Ovnrummet i de nye ovne er simpelthen så småt idag,
målte i går den vandrette flade på plader 33x37 cm
Håber så at kunne suplere med microen, når der er gæster,
selv om det jo ikke lyder som om, de lever op til det de lover.
Hilsen Kirsten