"Bitten" <bitt1@sol.dk> skrev i en meddelelse...
> Jeg har to flasker af det der "Heibergs Appelsin-chilli-sirup", men
> jeg har kun én opskrift hvor det skal bruges i. Måske er der nogen der
> har flere afprøvede opskrifter de vil dele?
Den alsidige Appelsin Chili Sirup kan bruges til stort set til alt! Appelsin Chili
Sirup er specielt egnet til marinader, tilsmagning af dessertsaucer, kompotter,
is og chokolademousse. Prøv fx Café Speciale med chokoladesirup.
-
Her er par forslag:
Salaterdressing:
Bland salat, efter eget valg, med appelsinfileter, grofthakket hasselnødder og
revet kokos. Vend Appelsin Chili Sirup i som dressing.
Rejer med Sirup:
Prøv at marinere rejerne i olie, med et par fed hvidløg og en smule Appelsin Chili
Sirup, steg dem på pande eller grill dem.
Dressinger:
Rør en af sirupperne sammen med creme fraiche, og brug det som tilbehør til
dine frugttærter, kager, pandekager m.m.
Cocktail med sirup:
Lav en drink med vodka og Hindbær Sirup. Rør 3 dele vodka sammen med
1 del Hindbær Vanille Sirup og server med isterninger.
Wok med Sirup:
Kom lidt Appelsin Chili Sirup over wokretterne, lige før servering.
Kylling med chili:
Du kan marinere dit kyllingekød i Appelsin Chili Sirup. Bare 1 times tid før du
steger det på panden eller i ovnen.
Saftevand med chili:
Prøv sirupperne som saftevand, bedst blandet i forholdet 1:3.
Opskifterne er fra..
www.dessertcirkus.dk/
--
Mvh.
Peter W. Bosse
- Please check the 'dk.kultur.mad+drikke' archives for extraordinary recipes.