/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Blæksprutte ringe og udvanding?
Fra : ronny


Dato : 14-01-03 19:26

Hej så er jeg på den igen (hehe skulle bare nøjes med at servere 2 røde med
brød til mine gæster *GG*)

Hvis jeg nu får fat i noget frisk blæksprutte og skærer den i ringe, hvordan
panerer jeg dem på lækreste måde sådan jeg kan friturestege dem?

Og hvis jeg nu køber saltede vinblade...hvordan skal de udvandes? Og hvad er
udvanding?

Venlig hilsen
Peter



 
 
Peter W. Bosse (15-01-2003)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 15-01-03 04:07

"ronny" <....den forvirrede græker!> stiller spørgsmål...

> Hej så er jeg på den igen (hehe skulle bare nøjes med at servere 2 røde med
> brød til mine gæster *GG*)

Du spør' mere .. end hvad ti heste næsten kan svare på ..(*DSB*)

> Hvis jeg nu får fat i noget frisk blæksprutte og skærer den i ringe, hvordan
> panerer jeg dem på lækreste måde sådan jeg kan friturestege dem?

Jeg vil foreslå at du laver en såkaldt beignetdej af fx:

120 g hvedemel
1 æg
1½ dl mælk el. fiskebouillon el. øl
½ tsk groft salt (gerne fra det Døde Hav)
1 tsk eddike

Pisk hele herligheden sammen, og dyp blæksprutteskiverne i dejen. - Voila!

> Og hvis jeg nu køber saltede vinblade...hvordan skal de udvandes? Og hvad er
> udvanding?

Udvanding kan fx foregå under rindende vand eller i koldt vand, der skiftes ofte,
i løbet af en times tid eller så.

PS: Evt. et godt hjælpemiddel for dig til at løse lidt af den almindelige kogekunst's
gåder og mysterier i dagligdagen, vil fx være Madam Ingeborg Suhr's kogebog
"Mad".
- (kan lånes på biblioteket).

Go' fornøjelse!

--
Mvh.
Peter W. Bosse

»Det hendte paa et Theater, at der gik Ild i Coulisserne. Bajads kom for at
underrette Publicum derom. Man troede, det var en Vittighed og applauderede;
han gjentog det; man jublede endnu mere. Saaledes tænker jeg, at Verden vil
gaae til Grunde under almindelig Jubel af vittige Hoveder, der troer, at det er
en Witz.« -Søren Kierkegaaard



Ukendt (15-01-2003)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 15-01-03 23:07


"Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> wrote in message
news:cg4V9.1$05.0@news.get2net.dk...
> "ronny" <....den forvirrede græker!> stiller spørgsmål...
>
> > Hej så er jeg på den igen (hehe skulle bare nøjes med at servere 2 røde
med
> > brød til mine gæster *GG*)
>
> Du spør' mere .. end hvad ti heste næsten kan svare på ..(*DSB*)
>
> > Hvis jeg nu får fat i noget frisk blæksprutte og skærer den i ringe,
hvordan
> > panerer jeg dem på lækreste måde sådan jeg kan friturestege dem?
>
> Jeg vil foreslå at du laver en såkaldt beignetdej af fx:
>
> 120 g hvedemel
> 1 æg
> 1½ dl mælk el. fiskebouillon el. øl
> ½ tsk groft salt (gerne fra det Døde Hav)
> 1 tsk eddike
>
> Pisk hele herligheden sammen, og dyp blæksprutteskiverne i dejen. - Voila!
>
> > Og hvis jeg nu køber saltede vinblade...hvordan skal de udvandes? Og
hvad er
> > udvanding?
>
> Udvanding kan fx foregå under rindende vand eller i koldt vand, der
skiftes ofte,
> i løbet af en times tid eller så.
>
> PS: Evt. et godt hjælpemiddel for dig til at løse lidt af den almindelige
kogekunst's
> gåder og mysterier i dagligdagen, vil fx være Madam Ingeborg Suhr's
kogebog
> "Mad".
> - (kan lånes på biblioteket).
>
> Go' fornøjelse!
>
> --
> Mvh.
> Peter W. Bosse
>
> »Det hendte paa et Theater, at der gik Ild i Coulisserne. Bajads kom for
at
> underrette Publicum derom. Man troede, det var en Vittighed og
applauderede;
> han gjentog det; man jublede endnu mere. Saaledes tænker jeg, at Verden
vil
> gaae til Grunde under almindelig Jubel af vittige Hoveder, der troer, at
det er
> en Witz.« -Søren Kierkegaaard
>
>

Tak Peter...
du udviser i den grad tålmodighed.....og det er taget til efter at du er
begyndt at konsultere den gode Kierkegaard....eller måske lidt før....men
tak enda!
H



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste