"Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> wrote in message
news:cg4V9.1$05.0@news.get2net.dk...
> "ronny" <....den forvirrede græker!> stiller spørgsmål...
>
> > Hej så er jeg på den igen (hehe skulle bare nøjes med at servere 2 røde
med
> > brød til mine gæster *GG*)
>
> Du spør' mere .. end hvad ti heste næsten kan svare på ..(*DSB*)
>
> > Hvis jeg nu får fat i noget frisk blæksprutte og skærer den i ringe,
hvordan
> > panerer jeg dem på lækreste måde sådan jeg kan friturestege dem?
>
> Jeg vil foreslå at du laver en såkaldt beignetdej af fx:
>
> 120 g hvedemel
> 1 æg
> 1½ dl mælk el. fiskebouillon el. øl
> ½ tsk groft salt (gerne fra det Døde Hav)
> 1 tsk eddike
>
> Pisk hele herligheden sammen, og dyp blæksprutteskiverne i dejen. - Voila!
>
> > Og hvis jeg nu køber saltede vinblade...hvordan skal de udvandes? Og
hvad er
> > udvanding?
>
> Udvanding kan fx foregå under rindende vand eller i koldt vand, der
skiftes ofte,
> i løbet af en times tid eller så.
>
> PS: Evt. et godt hjælpemiddel for dig til at løse lidt af den almindelige
kogekunst's
> gåder og mysterier i dagligdagen, vil fx være Madam Ingeborg Suhr's
kogebog
> "Mad".
> - (kan lånes på biblioteket).
>
> Go' fornøjelse!
>
> --
> Mvh.
> Peter W. Bosse
>
> »Det hendte paa et Theater, at der gik Ild i Coulisserne. Bajads kom for
at
> underrette Publicum derom. Man troede, det var en Vittighed og
applauderede;
> han gjentog det; man jublede endnu mere. Saaledes tænker jeg, at Verden
vil
> gaae til Grunde under almindelig Jubel af vittige Hoveder, der troer, at
det er
> en Witz.« -Søren Kierkegaaard
>
>
Tak Peter...
du udviser i den grad tålmodighed.....og det er taget til efter at du er
begyndt at konsultere den gode Kierkegaard....eller måske lidt før....men
tak enda!
H