"ronny" <Peter.....den forvirrede græker!> skrev i en meddelelse...
>
> Min græske aften løber meget godt af staben. I min overdådige buffet skal
> der indgå vinblade med noget risfyld. Jeg har tænkt mig at købe nogle
> vacumpakkede vinblade hos min lokale købmand, og i opskriften står der at
> bladende skal skylles i koldt vand og lægges i varmt vand en time. Skal de
> koges i vand i en time, eller er det hane-varmt vand de skal ligge i?
> Peter.....den forvirrede græker!
Mon ikke der menes at man skal blanchere,.. dvs. man putter dem ned
i koldt vandt og lader vinbladene få et kort opkog ca. 2 min. og derefter
lade hele molevitten køle af.
Tilsidst hældes de i en sigte og trykkes helt tørre i en serviet.
Go' fornøjelse!
--
Mvh. ‹(•¿•)›
Petros Papadopoulos
HomeParty, forhandling af undertøj og lingerie damer & mænd:
www.rimba-lingeri.dk/