/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Vinblade erfaring anyone?
Fra : ronny


Dato : 13-01-03 23:15

Hejsa alle

Min græske aften løber meget godt af staben. I min overdådige buffet skal
der indgå vinblade med noget risfyld. Jeg har tænkt mig at købe nogle
vacumpakkede vinblade hos min lokale købmand, og i opskriften står der at
bladende skal skylles i koldt vand og lægges i varmt vand en time. Skal de
koges i vand i en time, eller er det hane-varmt vand de skal ligge i?

Venlig hilsen
Peter.....den forvirrede græker!



 
 
Peter W. Bosse (14-01-2003)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 14-01-03 06:38

"ronny" <Peter.....den forvirrede græker!> skrev i en meddelelse...
>
> Min græske aften løber meget godt af staben. I min overdådige buffet skal
> der indgå vinblade med noget risfyld. Jeg har tænkt mig at købe nogle
> vacumpakkede vinblade hos min lokale købmand, og i opskriften står der at
> bladende skal skylles i koldt vand og lægges i varmt vand en time. Skal de
> koges i vand i en time, eller er det hane-varmt vand de skal ligge i?
> Peter.....den forvirrede græker!

Mon ikke der menes at man skal blanchere,.. dvs. man putter dem ned
i koldt vandt og lader vinbladene få et kort opkog ca. 2 min. og derefter
lade hele molevitten køle af.
Tilsidst hældes de i en sigte og trykkes helt tørre i en serviet.

Go' fornøjelse!

--
Mvh. ‹(•¿•)›
Petros Papadopoulos

HomeParty, forhandling af undertøj og lingerie damer & mænd:
www.rimba-lingeri.dk/



kim rasmussen (14-01-2003)
Kommentar
Fra : kim rasmussen


Dato : 14-01-03 12:56

Hej Peter
I min græske kogebog fra Rhodos står der flg.
Skyl vinbladene godt og overhæld dem med kogende vand og læg dem derefter
på en tallerken .
Jeg går ud fra at fyldet ikke er et problem.
Jeg skal selv lave buffet til 35 mennesker senere på året,men er så heldig
at have en græsk kok til rådighed

God fornøjelse

--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet



Jan Bøgh (14-01-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 14-01-03 17:48

"ronny" <m11000@hotmail.com> wrote in message
news:avvdod$1ekp$1@news.cybercity.dk...

> vacumpakkede vinblade hos min lokale købmand, og i opskriften står der at
> bladende skal skylles i koldt vand og lægges i varmt vand en time. Skal de
> koges i vand i en time, eller er det hane-varmt vand de skal ligge i?

Hvis dine blade er lavet nogenlunde som dem jeg selv laver, er de lagt ned i
en saltlage. Da de (i hvert fald mine) er umanerligt salte, drejer det sig
måske blot om udvanding.

vh
Jan



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste