Søren Brix <jha74@mail1.stofanet.dk> wrote in article
<avsc3i$kj8$1@sunsite.dk>...
> Hej Ng
>
> lige en sjov lille menings måling om hvilke hotdogs pølser du er fan af
>
> her i mit lille hjem er det gøl pølser den står på
Et enkelt mærke kan jo ikke gøre det, da f.eks. Gøl laver masser af
forskellige kvaliteter pølser, alt efter hvad Bilka eller andre store
kunder vil betale for varen.
Hvis vi holder os til dem man får ved pølsemanden holder jeg mig til Steff
Houlberg i naturtarm (*), men det er også dem man fik hos Pølsemand Helge
foran Ribe Domkirke i 80erne da jeg boede dernede, og fik min oplæring i
Hotdogs-kunsten. Bla. skal sennepen jo under pølsen for at skabe den mest
harmoniske smagsoplevelse, samtidigt med at den køler undersiden af pølsen
så man ikke brænder tungen...
Brødene skal være fra en rigtig bager, og skal varmes i klaprister, ikke
den der stråledims.
For-skårne Påskebrød har Fanden bagt!!!
(*) Pølser i proteintarm knækker ikke på samme måde, de er billigere, og er
ifølge Pølsemand Tage et tegn på at forretningen går dårligt. Det er dog
selvforstærkende ifølge Tage, da det jager kunderne væk. Men nu er pølser
jo også en ringeagtet spise, og folk propper sig med det utroligste, 2. og
3. sorteringspølser i hotdogs til 6-7 kroner på den lokale smudsige
grillkiosk mv.. fy og føj...
Tage forhandler også pølserne fra Munch i Skagen, og de er sandelig også
gode, men udenfor almindelig dansk pølsevognstradition, lissom rejesalat,
bløde løg og alt muligt andet gøgl.
--
Søren
http://motortosse.dk