"J rgen Hess" <joergen.h@ahvamail.dk> wrote in message news:<3e20abfd$0$222$edfadb0f@dread15.news.tele.dk>...
> Ja, det må man vel nærmest kalde det rør med en lille gummibold som
> Frode Munksgaard demonstrerede i sine hammerslag udsendelser fra
> Provence.
> Når vinen er åbnet stikker man røret ned i flasken og trykker på
> gummibolden, og voila vinen er blevet iltet, så venter man nogle
> minutter og vinen er drikkeklar. "Og det virker" sagde han.
> Nogen der kender til nævnte apparatur?
Nej. Til gengæld er jeg overordentlig glad for min Breatheasy
(se
http://www.gbn-agency.dk/Breatheasy/breatheasy.html). Vi har
prøvet at smage på samme vin hvor den dels var "ubehandlet" dvs. lige
ud af flasken, dels hældt igennem en iltningsprop, vistnok fra
Rosenthal og dels dekanteret gennem breatheasy'en. Der var ikke den
store forskel mellem de to første. Med breatheasy åbnes de fleste vine
mærkbart.
Så her i huset er der ikke meget rødvin, der går uden om
breatheasy'en.
Ebbe - der absolut ingen forbindelser har til producenten.