/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hamburgerryg eller skinke (kogetid?)
Fra : Henrik


Dato : 11-01-03 16:09

Hejsa,

jeg fået et stykke kød der enten er en hamburgerryg eller en skinke
(hvordan ser man forskel?)

Nå men den skal koges til aftensmad - men hvor lang tid skal den
koge? - den vejer ca. 2 kg

på forhånd tak


 
 
Iggy (11-01-2003)
Kommentar
Fra : Iggy


Dato : 11-01-03 17:17

Skinken er større end hamburgerryggen. Hamburgerryggen svarer til en
koteletstørrelse uden fedtkant, hvorimod skinken er dobbelt eller 2,5 gange
større og buer "som et frankbrød.

Hamburgerryg skal koge 25 min og blive stående i yderligere 30 min i vandet.
(Hamburgerryg er svinekam uden spæk, som er saltet og letrøget. Den fås også
uden ben og hedder så hamburgerfillet)
Skinke skal koge 1 t. til 1 t. og et kvarter og derefter stå i vandet ca 25
minutter.

Håber du nåede det



"Henrik" <henrik1234567890@hotmail.com> wrote in message
news:5oc02v8fdob8duhrr37smem9efockrm6cv@4ax.com...
> Hejsa,
>
> jeg fået et stykke kød der enten er en hamburgerryg eller en skinke
> (hvordan ser man forskel?)
>
> Nå men den skal koges til aftensmad - men hvor lang tid skal den
> koge? - den vejer ca. 2 kg
>
> på forhånd tak
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste