/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Hamburgerryg eller skinke (kogetid?)
Fra :
Henrik
Dato :
11-01-03 16:09
Hejsa,
jeg fået et stykke kød der enten er en hamburgerryg eller en skinke
(hvordan ser man forskel?)
Nå men den skal koges til aftensmad - men hvor lang tid skal den
koge? - den vejer ca. 2 kg
på forhånd tak
Iggy (
11-01-2003
)
Kommentar
Fra :
Iggy
Dato :
11-01-03 17:17
Skinken er større end hamburgerryggen. Hamburgerryggen svarer til en
koteletstørrelse uden fedtkant, hvorimod skinken er dobbelt eller 2,5 gange
større og buer "som et frankbrød.
Hamburgerryg skal koge 25 min og blive stående i yderligere 30 min i vandet.
(Hamburgerryg er svinekam uden spæk, som er saltet og letrøget. Den fås også
uden ben og hedder så hamburgerfillet)
Skinke skal koge 1 t. til 1 t. og et kvarter og derefter stå i vandet ca 25
minutter.
Håber du nåede det
"Henrik" <henrik1234567890@hotmail.com> wrote in message
news:5oc02v8fdob8duhrr37smem9efockrm6cv@4ax.com...
> Hejsa,
>
> jeg fået et stykke kød der enten er en hamburgerryg eller en skinke
> (hvordan ser man forskel?)
>
> Nå men den skal koges til aftensmad - men hvor lang tid skal den
> koge? - den vejer ca. 2 kg
>
> på forhånd tak
>
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408943
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.