Ahh Svend .
Det er for nemt.
Nogle steder er jeg nød til at komme, men mere af nød end af lyst.
Hvor mange har været ude at se bageren i arbejde.
Set på deres råvarelager, om det halvfabrikata mel, hvor der bare skal vand
i, eller det er bagere, der sætter pris på at udøve deres håndværk.
Prøv at smage et brød fra Emmery, eller sammenlign med et brød du selv har
bagt, langtidshævet m.m.
Henrik
"Svend Emil" <svendemil@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3e2198f7$0$83832$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> "Henrik" <hewj@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
> news:avs3d7$bvd$1@news.cybercity.dk...
> >
> > Men hvad er en god bager ?
>
> Det må være et sted man kommer flere gange, fordi det de laver er godt ??
>
> --
> ---
Svend Emil (o: ---
> Tjek:
http://www.internettrafficreport.com
>
>