/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ordentlig bager søges i Rødovre, Valby, Hv~
Fra : Lene


Dato : 10-01-03 19:30

Hej
Før boede jeg på Amager og var dermed så heldig at bo nær en fremragende
bager, Lagkagehuset. Nu er jeg flyttet til Rødovre/Hvidovre og her vrimler
med centerbagere og håndværksbagere [sic]. Findes der nogle ordentlige
bagere på disse kanter (indenfor 10 minutters cykeltur fra Damhustorvet).
Mvh
Casper



 
 
torup bachmann (10-01-2003)
Kommentar
Fra : torup bachmann


Dato : 10-01-03 19:39


"Lene" <lsh@oncable.dk> skrev i en meddelelse
news:3e1f1142$0$256$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Hej
> Før boede jeg på Amager og var dermed så heldig at bo nær en fremragende
> bager, Lagkagehuset. Nu er jeg flyttet til Rødovre/Hvidovre og her vrimler
> med centerbagere og håndværksbagere [sic]. Findes der nogle ordentlige
> bagere på disse kanter (indenfor 10 minutters cykeltur fra Damhustorvet).
> Mvh
> Casper
>
> Den eneste ordentlige jeg kender i Valby er Allé Konditoriet på Vigerslev
Allé tæt på Toftegårds Plads.
MVH Rikke

www.rikkebachmann.webbyen.dk




Ove Kristensen (11-01-2003)
Kommentar
Fra : Ove Kristensen


Dato : 11-01-03 00:42


"Lene" <lsh@oncable.dk> skrev i en meddelelse
news:3e1f1142$0$256$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
[klip]

Findes der nogle ordentlige
> bagere på disse kanter (indenfor 10 minutters cykeltur fra Damhustorvet).

Det ta´r sgu da ikke mere end 10 minutter at cykle ind på Gl. Kongevej til
en ordentlig bager )))))))))))))))))))

Mvh
OveK.



Bjarke Bundgaard (12-01-2003)
Kommentar
Fra : Bjarke Bundgaard


Dato : 12-01-03 13:05

> Det ta´r sgu da ikke mere end 10 minutter at cykle ind på Gl. Kongevej til
> en ordentlig bager )))))))))))))))))))

Hvilken bager på Gl. Kongevej er det du sværger til? Eller er det dem
allesammen? Den franske bager på Værnedamsvej er også klart
anbefalelsesværdi! Især deres små pærer-chokolade tærter er supergode
(Åh... nej nu kom jeg til at sige det). Brødet er også godt, hvis man kan
lide de franske bondebrødstyper.

Bjarke



torup bachmann (12-01-2003)
Kommentar
Fra : torup bachmann


Dato : 12-01-03 15:59


"Bjarke Bundgaard" <bjarkeb@SPAMSLUSEemail.dk> skrev i en meddelelse
news:avrll7$2r5i$1@news.cybercity.dk...
> > Det ta´r sgu da ikke mere end 10 minutter at cykle ind på Gl. Kongevej
til
> > en ordentlig bager )))))))))))))))))))
>
> Hvilken bager på Gl. Kongevej er det du sværger til? Eller er det dem
> allesammen? Den franske bager på Værnedamsvej er også klart
> anbefalelsesværdi! Især deres små pærer-chokolade tærter er supergode
> (Åh... nej nu kom jeg til at sige det). Brødet er også godt, hvis man kan
> lide de franske bondebrødstyper.
>
> Bjarke
>
> Det kan kun være ÉN, nemlig Bo Johannesen (vistnok nr. 103).
Har vundet et hav af priser som konditor og han er ganske enkelt fantastisk
(og dyr!)
MVH Rikke
www.rikkebachmann.webbyen.dk




Henrik (12-01-2003)
Kommentar
Fra : Henrik


Dato : 12-01-03 16:56

Jeg bor her i Roskilde. Ligesom alt andet indenfor fødevarer er Roskilde
elendig. Jeg bager mit brød selv.
Men hvad er en god bager ?

Henrik
"Lene" <lsh@oncable.dk> skrev i en meddelelse
news:3e1f1142$0$256$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Hej
> Før boede jeg på Amager og var dermed så heldig at bo nær en fremragende
> bager, Lagkagehuset. Nu er jeg flyttet til Rødovre/Hvidovre og her vrimler
> med centerbagere og håndværksbagere [sic]. Findes der nogle ordentlige
> bagere på disse kanter (indenfor 10 minutters cykeltur fra Damhustorvet).
> Mvh
> Casper
>
>



Svend Emil (12-01-2003)
Kommentar
Fra : Svend Emil


Dato : 12-01-03 17:34

"Henrik" <hewj@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:avs3d7$bvd$1@news.cybercity.dk...
>
> Men hvad er en god bager ?

Det må være et sted man kommer flere gange, fordi det de laver er godt ??

--
--- Svend Emil (o: ---
Tjek: http://www.internettrafficreport.com



Henrik (12-01-2003)
Kommentar
Fra : Henrik


Dato : 12-01-03 22:14

Ahh Svend .
Det er for nemt.
Nogle steder er jeg nød til at komme, men mere af nød end af lyst.
Hvor mange har været ude at se bageren i arbejde.
Set på deres råvarelager, om det halvfabrikata mel, hvor der bare skal vand
i, eller det er bagere, der sætter pris på at udøve deres håndværk.
Prøv at smage et brød fra Emmery, eller sammenlign med et brød du selv har
bagt, langtidshævet m.m.

Henrik



"Svend Emil" <svendemil@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3e2198f7$0$83832$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> "Henrik" <hewj@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
> news:avs3d7$bvd$1@news.cybercity.dk...
> >
> > Men hvad er en god bager ?
>
> Det må være et sted man kommer flere gange, fordi det de laver er godt ??
>
> --
> --- Svend Emil (o: ---
> Tjek: http://www.internettrafficreport.com
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste