Hej Bolette,
Nu ved jeg ikke om den opskrift du har fundet på nettet er fra min side
Men i hvert fald har jeg der en opskrift på græske frikadeller. De er
godtnok ikke helt efter de "ægte", da de normalt vist nok laves med
lammekød. Men det kan man jo bare skifte ud. Den ser således ud:
Græske frikadeller
8 soltørrede tomater (ca. 30 gr)
4 spsk koldt vand
300 g magert, hakket svinekød (ca. 6% fedt)
1/4 tsk groft salt
1 finthakket løg (ca. 75 g)
1 finthakket fed hvidløg
½ tsk tørret rosmarin
friskkværnet peber
75 g Cheasy Salat Tern 13%
2 tsk olivenolie
Kom tomaterne i det kolde vand og lad dem trække i ca. 1 time. Tag tomaterne
op og lad dem dryppe godt af. Gem udblødningsvandet. Hak tomaterne fint. Rør
det hakkede kød med salt i ca. 1 min. Kom løg, hvidløg, rosmarin og peber i.
Rør de hakkede tomater i farsen sammen med 2 spsk af udblødningsvandet.
Smuldr Cheasy Salatternene og vend osten i farsen. Lad farsen trække
tildækket i køleskabet i mindst 15 min.
Form farsen til 20 små, aflange frikadeller. Lad olien blive varm i en
pande. Steg frikadellerne på 3 sider ved jævn varme, ca. 7 min. i alt, eller
til de er gyldne og sprøde.
--
Nielsen
-------oooOOooo-------
http://outsearch.dk/opskrifter - velbekomme
"Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> wrote in message
news:avkqdr$2r3t$1@news.cybercity.dk...
> Goddavs igen
>
> Glemte og spørge, om der er nogen der har en opskrift på græske
frikadeller?
> Jeg har fundet én opskrift på nettet, men den er jeg ikke særlig
"tilfreds"
> med. Jeg har selv en gang tidliger prøvet at lave nogen, men kan
> selvfølgelig ikke finde opskriften, men den var ikke som den på nettet kan
> jeg se, så hvis du ligger inde med en opskrift på overnævnte, ville jeg
bare
> blive SÅ glad
>
> På forhånd tak
>
> Bolette
>
>