/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Brødets indre glød
Fra : Abildgaard 3140


Dato : 09-01-03 21:10

Efterlod forleden en skål dej i mit desværre uisolerede skur, men
konstaterede dagen efter at dejen havde hævet planmæssigt trods temperaturer
langt under frysepunktet - inde i skuret.

Var jeg bare svineheldig, eller lykkedes det bare brødet at slippe den nedre
grænse (hvilken?), hvor selv gærceller nægter at formere sig??

Jeg spørger, fordi jeg igen står her med en balje gærdej, som jeg egentlig
ikke har noget ønske om at lukke ind i køleskabsghettoen. Hellere i skuret,
hvis der kan konstateres en terrorbalance som bøddejen kan leve med. Tilstår
samtidig, at surdejsrugbrødet står pænt og lumrer i ovnen til i morgen
aften. Dét tør jeg trods alt ikke.

--
vh ¸.·´¯)
)><((((º> ´Torben Abildgaard





 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste