"Nielsen" skrev d. 09-01-03 14:28 dette indlæg :
> Hej,
> Jeg har for nylig postet herinde vedr. forslag til buffet. Tak for
svarene
>
>
> Jeg har nu besluttet mig for hvad den skal bestå af - nu mangler jeg
bare
> mængden. Nedenstående er hvad jeg er kommet frem til. Vi bliver 29
voksne og
> 6 børn (ca. 1-1½ år). Lyder det fornuftigt? Er der nogle ting I mener
jeg
> har beregnet for lidt/meget af?
>
> 4 x 900 gram fyldt kalkunbryst (fyld af flødeost, soltørrede tomater
og
> basilikum og omviklet med parmaskinke)
> 2 kg. skinke
> 2 kg. frikadeller
> 4 løg/bacon tærter
> 4 porre tærter
>
> flødekartofler med hvidløg, 6 fade á 1 kg.
> salatbar
> flute
> kryddersmør
> dressing
>
> marinerede hvidløg
> oliven
> fetaost
>
> Dessert: frugtsalat med vanillecreme
>
> --
> Nielsen
>
> -------oooOOooo-------
>
http://outsearch.dk/opskrifter - velbekomme
>
> Hej Nielsen
Det ser lækkert ud ,du rammer meget rigtigt med det hele ,dog ville jeg
købe en hel brie eller en Saint Albray ( saint Albray fås hos
ostehandlere eller i Metro eller INCO i kødbyen og er en blanding
mellem Brie og fast ost) , ost med druer lidt kiks og radisser, som folk
kunne spise til sidst inden desserten.
Godfornøjelse og velbekommen
mvh Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"