|
| Hvidt brød med surdej Fra : Claus Lauritsen |
Dato : 09-01-03 11:37 |
|
Inspireret at debatten i dette forum, lavede jeg et forsøg.
Jeg har en rigtig god opskrift på rugbrød med surdej. her erstattede jeg
rugmel med hvedemel og rugkærner med knækkede hvedekærner og tilsatte lidt
hele valnødder, og reducerede bagetiden til 45 min ved 170 grader.
Det blev rigtigt godt, et rigtigt madbrød, jeg varmt kan anbefale, til de
der ønsker noger at variere brødsortimentet med.
Hilsen
Claus Lauritsen
e-mail: claus@jagt.net
| |
Dorthe (09-01-2003)
| Kommentar Fra : Dorthe |
Dato : 09-01-03 11:42 |
|
On Thu, 9 Jan 2003 11:37:21 +0100, "Claus Lauritsen" <claus@jagt.net>
wrote:
>Inspireret at debatten i dette forum, lavede jeg et forsøg.
>Jeg har en rigtig god opskrift på rugbrød med surdej. her erstattede jeg
>rugmel med hvedemel og rugkærner med knækkede hvedekærner og tilsatte lidt
>hele valnødder, og reducerede bagetiden til 45 min ved 170 grader.
>
>Det blev rigtigt godt, et rigtigt madbrød, jeg varmt kan anbefale, til de
>der ønsker noger at variere brødsortimentet med.
>
>Hilsen
>
>Claus Lauritsen
>
>e-mail: claus@jagt.net
>
>
Hmmm..... og uhmmm. lyder da rigtig godt - vil du måske af med
opskrifterne på begge typer brød ???
Kærligst Dorthe
| |
Claus Lauritsen (09-01-2003)
| Kommentar Fra : Claus Lauritsen |
Dato : 09-01-03 11:59 |
|
Hej Dorte
Jeg skal hurtigst muligt få tastet begge opskrifter ind her på siden, det
bliver nok først i aften ( torsdag )
Claus
| |
Dorthe (09-01-2003)
| Kommentar Fra : Dorthe |
Dato : 09-01-03 12:05 |
|
On Thu, 9 Jan 2003 11:58:48 +0100, "Claus Lauritsen" <claus@jagt.net>
wrote:
>Hej Dorte
>
>Jeg skal hurtigst muligt få tastet begge opskrifter ind her på siden, det
>bliver nok først i aften ( torsdag )
>
>Claus
>
>
Fint
Kærligst Dorthe
| |
Klaus Alexander Seis~ (09-01-2003)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 09-01-03 12:23 |
|
Claus Lauritsen skrev:
> Inspireret at debatten i dette forum, lavede jeg et forsøg.
> Jeg har en rigtig god opskrift på rugbrød med surdej. her
> erstattede jeg rugmel med hvedemel og rugkærner med knækkede
> hvedekærner og tilsatte lidt hele valnødder, og reducerede
> bagetiden til 45 min ved 170 grader.
Det lyder lækkert.
Jeg kan osse anbefale kombinationen hvedemel og rugkerne. For
lidt extra knas: tilsæt hørfrø.
// Klaus
--
><> vandag, môre, altyd saam
| |
Jens (10-01-2003)
| Kommentar Fra : Jens |
Dato : 10-01-03 09:20 |
|
Klaus Alexander Seistrup <spam@magnetic-ink.dk> wrote in news:9364a0b6-ab43-
4f44-8bdf-3aca6aa41b1a@news.szn.dk:
<SNIP>
> For lidt extra knas: tilsæt hørfrø.
>
Hørfrø kan absolut anbefales !
/Jens
| |
|
|