Hej Tina
her er mit bud på farseret lammebov:
Lav en Fars af kalve-svine eller lammekød eller bland lidt af hvert.
franskbrød ( udblødt i fløde eller bouilion)
1 grøn,rød og gul peber
3-4 fed hvidløg pr.kg kødfars
Fløde
Salt og peber
2æg
Udben Lammeboven.
Udblød afskorpet franskbrød i fløde og bland dette med farsen, hvidløg,
Finthakket grøn peber,rød peber og gul peber, æg, salt og peber.
Smør farsen ud over kødet, Snør boven sammen.
Læg boven i et velsmurt ovnfast fad på sammensyningen .
Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen ved 225 grader i 15 min. (Husk at krydre
efter bruningen med salt og peber og evt merian ) Dæmp varmen til 160 grader
og steg boven i ca. 1 time. Hvis du bruger termometer skal temperaturen være
ca 70-75 grader. Tag kødet ud og lad det hvile tildækket ca 20 min.
Kan serveres med flødekartofler eller græske kartofler.
God fornøjelse og velbekommen
--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet