> Har nogen nogle gode "nemme" opskrifter, jeg kan give hende
Tja, majonæse* kan man få i USA og i hvert fald også pickles. Så er det
bare at hakke/blende pickles og blande lidt majonæse i.
*
http://www.dsn.dk/cgi-bin/ordbog/ronet?M=1&P=majon%E6se
Ellers en remolade (inkl. majonæse) opskrift fra bunden:
Joels Remoladeopskrift
Hej med jer jeg så at i ikke kan få remoulade, men frygt ikke for det kan
man lave selv. Først skal man lave mayonaise:
1 æggeblomme (pasteuriseret) 1knsp. salt 1tsk citronsaft 1/4-1/2 tsk sennep
(ikke sød) 1knsp hvid peber 1 1/2dl olie sørg for at æg og olie har samme
temp ca.
Tag en rundbundet skål. Rør æggeblommen med salt, citronsaft, sennep, peber
til den bliver sej. tilsæt olie under kraftig piskning 1tsk ad gangen (evt.
med el-pisker). Når mayonaisen begynder at stivne tilsættes olien i en tynd
stråle (stadig lidt ad gangen (hvis den bliver for stiv tilsættes et par
dråber vand. Denne portion giver ca. 200gr. Når det er gjort kan man begynde
at lave remoulade: 75gr mayonaise 2 spsk ymer 2 spsk pickles 1 skalotteløg 1
spsk kapers 1 spsk persille salt 1 knsp karry et stænk citronsaft hak
pikles, kapers løg og persille (evt. i en gammeldags persillehakker) rør det
hele sammen og smag til med resten af indgredientserne. Så skulle i have en
rigtig god remoulade.
Fra
http://www.sturup.subnet.dk/484353.htm