Vi har haft kogeø i ca. 25 år nu, det fungerer rigtigt godt, og jeg ville
vælge det samme igen, hvis jeg skulle have nyt køkken.
mvh
Hanne
"Keld" <kelds@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:2decd516.0301061902.6c3d8603@posting.google.com...
> "Per Fogtmann" <fogtmann@paradis.dk> wrote in message
news:<3e19bd77$0$206$edfadb0f@dread16.news.tele.dk>...
>
> > Hvis i har nogen erfaring med ovenstående kunne jeg godt tænke mig at
høre
> > lidt fordel ulemper ved en kogeø
> >
>
> Fra Forbrugerinformation:
>
> En kogeø er sjældent en god løsning, dels fordi man mangler
> sammenhængen med tilberedningspladsen og opvaske/rensepladsen, dels
> fordi en kogeø kræver megen plads, hvis den skal fungere praktisk og
> sikkerhedsmæssigt. Der skal være:
> - mindst 80 cm arbejdsplads på den ene side af komfuret og mindst 40
> cm frastillingsplads på den anden side
> - plads til en udslagsvask med vandhane, så varme gryder ikke skal
> bæres over gulvet til vasken
> - plads rundt om kogeøen, så der er det nødvendige friareal på 120 cm
> foran alle arbejdspladser (se Friarealer;friarealer/).
> I et meget stort køkken kan det dog være praktisk med en kogeø som
> opdeling af rummet.
>
>
http://www.fi.dk/hjemmet/boligen/koekken/kogeplads/