"kautaq" <kautaq@post2.tele.dk> wrote in message
news:4bafb21b3ekautaq@post2.tele.dk...
> Jeg har nogle koteletter og en stor dåse ananas i stykker
> som jeg godt kunne tænke mig at lave noget sjovt ud af.
> Det er til en hovedret - ikke hovedret + dessert.
>
> I har ideen, jeg har råvarerne
hej*S*
En opskrift jeg snuppede fra tvet for et par år siden, i et program der hed
noget i retning af "varm mad på 20 minutter".
Ananas og tomat steges på panden, og smides over på en tallerken.
Koteletterne steges nu på panden, uden panering , og ananas og tomat
fordeles oven på dem. Aller øverst lægges der noget revet ost eller en skive
smelte ost. Og der slukkes for blusset, og lægges et låg over panden.
Imens det hele steger, kan man nå at koge ris samt at lave en karrysovs, med
små løgtern og små æble tern: Smør smeltes, mel balndes i. Det ristes lidt
og tilsættes karryen´, som også lige ristes med. Æbler og løg tilsættes og
til sidst vand/mælk efter behag. Smages til med salt og peber.
Når osten er smeltet ovenpå koteletterne ( tager max 5 min.) er retten klar
til servering.
Nette