/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Svin og ananas
Fra : kautaq


Dato : 04-01-03 21:52

Jeg har nogle koteletter og en stor dåse ananas i stykker
som jeg godt kunne tænke mig at lave noget sjovt ud af.
Det er til en hovedret - ikke hovedret + dessert.

I har ideen, jeg har råvarerne

--
Mike http://home2.inet.tele.dk/kautaq

 
 
Tina (04-01-2003)
Kommentar
Fra : Tina


Dato : 04-01-03 22:05


"kautaq" <kautaq@post2.tele.dk> skrev i news:4bafb21b3ekautaq@post2.tele.dk
> Jeg har nogle koteletter og en stor dåse ananas i stykker
> som jeg godt kunne tænke mig at lave noget sjovt ud af.
> Det er til en hovedret - ikke hovedret + dessert.
>
> I har ideen, jeg har råvarerne

Koteletter i fad (brug ynglingsopskriften), hvor der så også er tilsat
ananas, æble, vindruer, og hvad man ellers kunne tænke sig at prøve af alm.
frugt.


Tina



Trine Kornum Christi~ (04-01-2003)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 04-01-03 22:27

kautaq <kautaq@post2.tele.dk> writes:

> Jeg har nogle koteletter og en stor dåse ananas i stykker
> som jeg godt kunne tænke mig at lave noget sjovt ud af.
> Det er til en hovedret - ikke hovedret + dessert.

På min hjemmeside har jeg en opskrift på skumgummikoteletter.
Skumgummien er piskede æggehvider, så det er ikke så farligt som det
lyder. Den er godt nok med fersken, men jeg kunne sagtens forestille
mig at den ville smage godt med ananas også. Den kan findes på
http://www.trinekc.dk/hovedretter.html

Mvh Trine, som ikke lige gad skrive opskriften her i dag.

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.triane.dk, juletræer, dekorationsmateriale og julebutik
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder

Ukendt (04-01-2003)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 04-01-03 22:46


"kautaq" <kautaq@post2.tele.dk> wrote in message
news:4bafb21b3ekautaq@post2.tele.dk...
> Jeg har nogle koteletter og en stor dåse ananas i stykker
> som jeg godt kunne tænke mig at lave noget sjovt ud af.
> Det er til en hovedret - ikke hovedret + dessert.
>
> I har ideen, jeg har råvarerne
>
> --
> Mike http://home2.inet.tele.dk/kautaq
Lav du en lækker pizza,
en dej med mælk og sukker, lad den endelig ikke hæve før du bager den, kom
så koteletterne, ananas og et udslået æg på sammen med tomatsovs....og glem
ikke origanoen!

Så har du en sjov hovedret.

H



Nette (05-01-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 05-01-03 00:40


"kautaq" <kautaq@post2.tele.dk> wrote in message
news:4bafb21b3ekautaq@post2.tele.dk...
> Jeg har nogle koteletter og en stor dåse ananas i stykker
> som jeg godt kunne tænke mig at lave noget sjovt ud af.
> Det er til en hovedret - ikke hovedret + dessert.
>
> I har ideen, jeg har råvarerne

hej*S*

En opskrift jeg snuppede fra tvet for et par år siden, i et program der hed
noget i retning af "varm mad på 20 minutter".

Ananas og tomat steges på panden, og smides over på en tallerken.
Koteletterne steges nu på panden, uden panering , og ananas og tomat
fordeles oven på dem. Aller øverst lægges der noget revet ost eller en skive
smelte ost. Og der slukkes for blusset, og lægges et låg over panden.
Imens det hele steger, kan man nå at koge ris samt at lave en karrysovs, med
små løgtern og små æble tern: Smør smeltes, mel balndes i. Det ristes lidt
og tilsættes karryen´, som også lige ristes med. Æbler og løg tilsættes og
til sidst vand/mælk efter behag. Smages til med salt og peber.
Når osten er smeltet ovenpå koteletterne ( tager max 5 min.) er retten klar
til servering.

Nette




w e b w o m a n (05-01-2003)
Kommentar
Fra : w e b w o m a n


Dato : 05-01-03 11:33

"kautaq" <kautaq@post2.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:4bafb21b3ekautaq@post2.tele.dk...

> Jeg har nogle koteletter og en stor dåse ananas i stykker
> som jeg godt kunne tænke mig at lave noget sjovt ud af.
> Det er til en hovedret - ikke hovedret + dessert.

Brun kotteletterne på en pande. Læg dem i et ovenfast fast og overhæld med
en god og meget gerne stærk karrysovs. Løg i skiver og æbler i tern vil også
være godt. Ind i ovnen med fadet, til kødet er dejligt mørt.

Server retten med ris og ananas som tilbehør. Mango chutney til, om du har
det, er også godt.

Skal det være endnu bedre, kan du give retten et drys kokosmel.
Kokosmælk i karrysoven vil også være godt.
Og så lige et drys af cashew-nødder, hvis du har dem *S*

Det du ikke har af de nævnte råvarer, kan du i bedste fald finde hos en
tyrkisk grønhandler eller en døgnkiosk *S*

Mvh. Lisbeth



kautaq (05-01-2003)
Kommentar
Fra : kautaq


Dato : 05-01-03 20:11

[snip]

Hej igen og tak for alle svarene.
Man kan ikke sige at det er fantasi der mangler her i gruppen

Der var ikke enighed om hvordan det skulle gøres, så det blev
ca. sådan her:

Koteletterne fra panden ned i fadet.
Løg og champs ved.
Ananas i stykker (uden væde) over.
Karry, salt og peber.
Flåede tomater (dåse)
Fløde.

1 time i ovn 175 grader.

Ris

Det var nu ikke så ringe endda.

--
Mike http://home2.inet.tele.dk/kautaq

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste