/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Discovery klokken 12.10 - 13.05 !
Fra :
Mureren
Dato :
04-01-03 11:24
Endnu et afsnit af "Kitchen Chemistry"...
Se det hvem der kan !
Mureren
Heidi (
04-01-2003
)
Kommentar
Fra :
Heidi
Dato :
04-01-03 11:52
Mureren wrote:
> Endnu et afsnit af "Kitchen Chemistry"...
> Se det hvem der kan !
Ready, steady, cook på BBC Prime lige nu, er nu heller
ikke helt dårligt....
--
Mvh. Heidi
Her plejer der med store bogstaver at stå, at svar udbedes i gruppen,
og IKKE pr. mail.
"Time is fun when you're having flies" - Kermit
Thomas Hjort (
04-01-2003
)
Kommentar
Fra :
Thomas Hjort
Dato :
04-01-03 14:13
"Mureren" <mureren@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3e16b5a1$0$137$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Endnu et afsnit af "Kitchen Chemistry"...
> Se det hvem der kan !
>
> Mureren
Det var da en klam måde at lave mad på.
Det med at når man bruner noget så hjælper det ikke på at holde kødsaften er
godkendt. Men at stege oksehøjreb ved 55 grader i x-antal timer.... og det
kød han lavede i plasticposer så da heller ikke for lækkert ud.
Og en hver kan da sige sig selv at broccoli bliver råddent af at ligge varmt
i en pose! Det behøver han da ikke og stå og snuse til for at fortælle os at
det ikke lugter godt.....
Mvh Thomas
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177554
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408852
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.