/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Discovery klokken 12.10 - 13.05 !
Fra : Mureren


Dato : 04-01-03 11:24

Endnu et afsnit af "Kitchen Chemistry"...
Se det hvem der kan !

Mureren



 
 
Heidi (04-01-2003)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 04-01-03 11:52

Mureren wrote:
> Endnu et afsnit af "Kitchen Chemistry"...
> Se det hvem der kan !

Ready, steady, cook på BBC Prime lige nu, er nu heller
ikke helt dårligt....

--
Mvh. Heidi
Her plejer der med store bogstaver at stå, at svar udbedes i gruppen,
og IKKE pr. mail.
"Time is fun when you're having flies" - Kermit


Thomas Hjort (04-01-2003)
Kommentar
Fra : Thomas Hjort


Dato : 04-01-03 14:13


"Mureren" <mureren@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3e16b5a1$0$137$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Endnu et afsnit af "Kitchen Chemistry"...
> Se det hvem der kan !
>
> Mureren

Det var da en klam måde at lave mad på.
Det med at når man bruner noget så hjælper det ikke på at holde kødsaften er
godkendt. Men at stege oksehøjreb ved 55 grader i x-antal timer.... og det
kød han lavede i plasticposer så da heller ikke for lækkert ud.
Og en hver kan da sige sig selv at broccoli bliver råddent af at ligge varmt
i en pose! Det behøver han da ikke og stå og snuse til for at fortælle os at
det ikke lugter godt.....



Mvh Thomas



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste