OKi mange tak for alle svarene...
Vi havde en rigtig god start på aften, med vores nye gril
Hehe osten går jeg ik op i, kan ik li' det, faktisk 2 ud af 4 i huset kan ik
li' det
... men det lyder spænede..
"Niels L." <nilau3@SLETyahoo.dk> wrote in message
news:av1oid$sh4$1@sunsite.dk...
>
> "Sabina Hertzum" <sabina@mandezonen.dk> skrev i en meddelelse
> news:jHYQ9.22388$Hl6.2392602@news010.worldonline.dk...
> > Kim Jensen wrote:
> > >>> Jeg fik en Raclette i julegave og nu skal vi have gang i den..
> > >>> Jeg har ik så mange ideer til den, men måske nogle der er ligt
> > >>> erfaren inden for området kunne hjælpe???
> > >> vi fik raclette nytårsaften og der stod menuen på:
> > >> svinemørbrad skåret ud i små bøffer, kalkunbryst i små stykker,
> > >> pølser i små stykker med og uden bacon...
> > >
> > > Damn! Var du til samme fest som mig? Vi var godt nok kun 7 og dit
> > > navn var ikke på gæstelisten - men vi fik nøjagtig samme slags kød...
> > >
> >
> > næææ det var jeg dog ikke for vi var kun 5 til festen*G* og de to af dem
> var
> > under 10 år*G*
> > men det var da skræmmende at to af hinanden uafhængige parter kan få det
> > samme kød*G*
> > lækkert er det nu alligevel
> >
> > >> og som ost havde vi en guld danbo 45+ og en almindelig
> > >> flødehavarti.....
> > >
> > > Her vil jeg så til gengæld anbefale frisk mozarella.
> >
> > uh, den havde jeg slet ikke tænkt på*G* det skal prøves næste gang (
siger
> > jeg der er inkaneret havartifan)
> > --
> > Knus Sabina
> >
> >
www.MandeZonen.dk
> > Danmarks førende mandeportal.
> >
> >
> Hej!
> Jeg vil anbefale cheddar- eller decideret raclette-ost!
>
> Niels
>
>
>