/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opskrift på fryseegnede flütes ?
Fra : Familien Kristensen


Dato : 29-12-02 21:46

Jeg skal bage en masse flütes til en fest om en måned.
Jeg søger en "srtensikker" opskrift, som giver flütes der kan opvarmes uden
at blive kedelige/tørre.

Skal de fryses mens de er lune?

Hilsen Jeannie Kristensen



 
 
Hans Paulin (29-12-2002)
Kommentar
Fra : Hans Paulin


Dato : 29-12-02 22:18



Familien Kristensen wrote:
> Jeg søger en "srtensikker" opskrift, som giver flütes der kan
> opvarmes uden at blive kedelige/tørre.

....jeg bruger til 600g vand med ca. ½ pk. gær opløst i: 700g hvedemel, 100g
soyamel og 230g durummel...hvede- og durummel er det økologiske fra FDB, da
melet fra Helsekost gør brødet lidt for tungt...

....i dejen er osse 130g revne gulerødder, 25g solsikkekerner, 25g
græskarkerner og 2 tskf. salt (med top på)...

....lad dejen stå ca. 8 timer og lav 7-8 pølser af den...pensel med vand, og
sæt pladen ind i midten af ovnen ved 225 grader i 7½ min...pensl igen...det
samme igen efter andre 7½ min, og bag så videre i ca 20 min, eller til
fluten er brun...(traditionel ovn)

....når de akkurat er kolde, kan du fryse dem ned - og de kan så tøes op på
en brødrister ca 2½ min på hver side en times tid inden du skal bruge dem...
--
Med venlig hilsen
Hans





Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste