Familien Kristensen wrote:
> Jeg søger en "srtensikker" opskrift, som giver flütes der kan
> opvarmes uden at blive kedelige/tørre.
....jeg bruger til 600g vand med ca. ½ pk. gær opløst i: 700g hvedemel, 100g
soyamel og 230g durummel...hvede- og durummel er det økologiske fra FDB, da
melet fra Helsekost gør brødet lidt for tungt...
....i dejen er osse 130g revne gulerødder, 25g solsikkekerner, 25g
græskarkerner og 2 tskf. salt (med top på)...
....lad dejen stå ca. 8 timer og lav 7-8 pølser af den...pensel med vand, og
sæt pladen ind i midten af ovnen ved 225 grader i 7½ min...pensl igen...det
samme igen efter andre 7½ min, og bag så videre i ca 20 min, eller til
fluten er brun...(traditionel ovn)
....når de akkurat er kolde, kan du fryse dem ned - og de kan så tøes op på
en brødrister ca 2½ min på hver side en times tid inden du skal bruge dem...
--
Med venlig hilsen
Hans
|