/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
portvinssovs
Fra : Jens Nielsen


Dato : 29-12-02 21:31

havde egentligt tænkt mig at lave rødvinssovs til oksemørbraden nytårsaften,
men overvejer nu eventuelt at lave en portvinssovs.

tror i det vil gå godt til oksemørbraden.??

hvordan laver man en sådan??

mvh
jens



 
 
Familien Kristensen (29-12-2002)
Kommentar
Fra : Familien Kristensen


Dato : 29-12-02 22:09


"Jens Nielsen" <jensnielsen@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3e0f5c01$0$71717$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> havde egentligt tænkt mig at lave rødvinssovs til oksemørbraden
nytårsaften,
> men overvejer nu eventuelt at lave en portvinssovs.
>
> tror i det vil gå godt til oksemørbraden.??
>
> hvordan laver man en sådan??

Om den passer, skal jeg ikke kunne sige (jeg er selv en lidt for stor
madblander).
Men her er en fra www.kvik.dk:

Portvinssauce
Tilberedningstid

Stk / Personer
4

Ingredienser:

2 dl hønsebouillon
2 tsk saucemel
1 tsk soyasauce
½ dl portvin


Fremgangsmåde:
Pisk bouillon og saucemel sammen i en gryde og bring det i
kog. Tilsæt soya og smag til med portvin.

Hilsen Jeannie Kristensen




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177506
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408561
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste