"Jens Nielsen" <jensnielsen@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3e0f5c01$0$71717$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> havde egentligt tænkt mig at lave rødvinssovs til oksemørbraden
nytårsaften,
> men overvejer nu eventuelt at lave en portvinssovs.
>
> tror i det vil gå godt til oksemørbraden.??
>
> hvordan laver man en sådan??
Om den passer, skal jeg ikke kunne sige (jeg er selv en lidt for stor
madblander).
Men her er en fra
www.kvik.dk:
Portvinssauce
Tilberedningstid
Stk / Personer
4
Ingredienser:
2 dl hønsebouillon
2 tsk saucemel
1 tsk soyasauce
½ dl portvin
Fremgangsmåde:
Pisk bouillon og saucemel sammen i en gryde og bring det i
kog. Tilsæt soya og smag til med portvin.
Hilsen Jeannie Kristensen