"Inger Pedersen" <inger@pedersen.tdcadsl.dk> skrev i en
meddelelse
news:3e0ed017$0$71621$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> "Jørgen Hess" <joergen.h@ahvamail.dk> skrev i en
meddelelse
> >
> > Der der har min interesse er om der er nogen der kan
> > omskrive opskriften til en foodprocessor? Især cirka
hvor
> > lang tid og hastighed.
> >
> > Braun CombiMax 600
>
> Iflg. opskriftsbogen til min Braun Multipractic skal kød
skæres i små tern
> og hakkes ved højeste hastighed i 30 sek.
> Måske er det for lidt til spækket, men så giv det lidt
længere.
> Du er næsten nødt til at prøve dig frem: hvor grov ønsker
du postejen?
> Hvis du bruger momentindstillingen, bliver det ikke så
"mast", men mere i
> småstykker (det er jo den, man bruger til nødder og
mandler).
> Del spæk og lever op i portioner på 250 - 375 gram
>
> Jeg kunne forestille mig følgende:
> Start med lidt af spækket (skåret i tern) - tilsæt lever i
tern - og hak det
> til den konsistens, du ønsker. Hak det i portioner, som du
hælder over i en
> større skål.
> Lad lidt levermasse blive i hakkeren, tilsæt groft
ituskårne løg - hæld dem
> i skålen. Igen afhænger tiden af, om du kan lide små
stykker løg i postejen
> eller vil have dem helt blendet til mos.
> Tilsæt resten af ingredienserne i skålen, rør det sammen,
hæld det i forme.
> Hvis du ikke skal bruge det hele på én gang: hæld passende
portioner i
> plasticposer eller alu-forme til fryseren.
>
> Din opskrift giver RET meget leverpostej:
> Hvis du vil lave det hele i hakkeren, må du dividere
portionen med ca. 4.
> Igen: start med at hakke spæk og lever, tilsæt løg - alt
sammen ved højeste
> hastighed.
> Rør resten i ved lav hastighed, til det er blandet godt
sammen (nu skal der
> kun røres, ikke hakkes).
>
> Hilsen Inger
>
>
>
>
Ja - Opskriften passer sikkert til en landhusholdning
Men ellers tak til Inger og Villy
mvh
Jørgen