[Thomas | Sat, 28 Dec 2002 19:26:21 +0100]
>Jeg står og skal lave dessert nytårsaften. Jeg har tænkt mig noget med
>solbær sorbet, og så hyldeblomst i en eller anden form da jeg synes at de to ting passer
>rigtigt godt sammen.
Det mener jeg også at du har ret i; både smagsmæssigt og kontrastmæssigt
klæder de 2 ting hinanden.
Umiddelbart ville jeg dog aldrig "bare" servere 2 sorbeter, da jeg nemt
kommer til at føle at desserten er "for frisk", og der kommer til at
mangle lidt "fest" over desserten.
Så enten vil jeg forslå at du tilsætter en anelse piskefløde til din
sorbet, f.eks. 50 g. til 400 g. anden masse, eller serverer desserten
med lidt der kan virker "flødet" altså enten lidt flødeskum samgsat med
likør, eller en meget flødet dessert.
Selv skal vi 2 have en fed creme brulé m/ lidt stærk vanillesirup og en
cremet ferskensorbet.
René
www.rene.hjorth.com
&
www.lowcarb.dk