"Niels L." <nilau3@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:3e0dbd09$0$171$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
>
> "bager-kim" <bager-kim@mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:3e0dae14$0$195$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> >
> > "Niels L." <nilau3@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
> > news:3e0d949c$0$243$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > > Hej!
> > > Hvordan er det nu lige man gør?.......
> > > Jeg skal lave en kransekage, og jeg v e d at der er et system med
> hensyn
> > > til længden af 'pølserne' - således at kransekagen får den rigtige
form.
> > > Man starter med en given længde og og formindsker derefter
denne....men
> > hvor
> > > meget?
> > >
> > > Nytårshilsen
> > > Niels
> >
> >
> > kransekagetop med 7 ringe.
> >
> > Begynd med en pølse på 22,5 cm (90g) og lav den næste 2,5 cm mindre (10
g
> > mindre)
> > Beregn ca. 4 g masse til hver cm pølse, så er det nemt at regne ud, hvor
> > meget masse der skal vejes af.
> > Slut af med en pølse på 7,5 cam (30 g). Lav desuden en kugle på 30 g til
> > toppen.
> > De 4 g for en cm, kan variere lidt - alt efter hvor stor kransekagen
skal
> > være.
> >
> >
> >
> > 8 ringe - 25 cm - 100 g
> > 9 ringe - 27,5 cm - 110 g
> > 10 ringe - 30 cm - 120 g
> > osv ovs
> >
> > Go arbejdslyst med det
> >
> > bager-kim.dk
> >
>
> Tak Kim, for de gode tips!
> Har du også et godt råd vedr. bagningen...høj varme/kort tid - lav
> varme/lang tid?
>
> Mvh.
> Niels
>
> Hej Niels
Måske skulle du klikke ind på hans hjemmeside
www.bager-kim.dk der ligger
alle oplysningerne garanteret!
MVH Rikke
Ferie med børn?
Se tips på
www.rikkebachmann.webbyen.dk
>